Haberler

1. Bajaanatolia Rallisi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Bajaanatolia Rallisi tamamlandı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Bajaanatolia Rallisi tamamlandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından organize edilen rallinin son gününde yarışçılar, Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off- Road Park'ta gösteri turu attı.

Türkiye'nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden ralliye katılan toplam 113 sporcunun gösterisi, çok sayıda kişi tarafından ilgiyle izlendi. Rallide dereceye girenlere, Seydikemer ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

Yarış direktörü Orhan Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ralliye katılan sporcuların hepsinin yarışı tamamladığını söyledi. Yarışa katılanların toplam 450 kilometre yol katettiklerini anlatan Çelen, "Bu yarışların en önemli özelliği yapıldıkları bölgenin tanıtımına sağladıkları katkı. Yarışla, Fethiye ve Seydikemer'in bilinmeyen, tanınmayan güzelliklerini yarışmacılara tanıttık. Konuştuğum her yarışmacı, bu organizasyonda, Fethiye ve Seydikemer'de olmaktan çok mutlu." diye konuştu.

Ralliye İstanbul'dan katılan Hüseyin Kurul, bazı parkurların zor olduğunu, genel anlamda yarışın çok keyifli geçtiğini ifade etti. Kurul, bölgenin muhteşem bir doğal güzelliği olduğunu belirterek, yarışın gelecek yıllarda da gelişerek ilerlemesini temenni etti.

Yarışın ralli etabında motosiklet kategorisinde Serkan Özdemir, iki kişilik ATV'de Burak Çağdaş Çağlar-Ertuğrul Danişment, tek kişilik ATV'de Ahmet Atilla Serttaş ile otomobilde Mert Becce-Hakan İsen birinci oldu.

Hedef bulma etabında motosiklet kategorisinde Rasim Akyalı, tek kişilik ATV'de Gürsel Söyler, 2 kişilik ATV'de Fikret Güzel-Fatih Şengüller ve otomobilde Salih Kanatlı-Mazhar Ünal birinciliği elde etti.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Seydikemer Fethiye Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title