Haberler

İzne Gelen Bir Aylık Asker, Trafik Kazasında Can Verdi

Güncelleme:

Zonguldak'ta bayram iznine gelen bir aylık askerin kullandığı otomobil, karşı yönden gelen otomobil ile çarpışınca izinli asker öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Birinci TOKİ mevkiinde meydana geldi. Bayram iznine gelen bir aylık asker Tunay Ö.'nün kullandığı 14 DJ 793 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Engin T. idaresindeki 26 VK 292 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Tunay Ö. hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Şevket K., Yalçın K., Murat K. ve Müslüm K. ile diğer otomobilde bulunan sürücü Engin T., Gökşin T., Berra T. ve Serra T. yaralandı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Hurdaya dönen araçlardaki yaralılar, Devrek itfaiyesi ve Zonguldak AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Hayatını kaybeden Tunay Ö.'nün cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ise Çaycuma, Gökçebey, Atatürk Devlet Hastanesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaydeğirmeni Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title