Haberler

Çörek Otu Yağı 1 Ayda Sinüzitten Kurtarıyor

Güncelleme:

Sinüzitin, sinüslerin iltihaplanması ve şişmesine verilen isim olduğunu hatırlatan Dr. Coşkun, "Üst solunum yolu enfeksiyonları sinüzite yol açar. Etken bakteri ya da virüslerdir, alerji de sinüzite neden olabilir. Burundaki tıkanıklık sonucunda sinüslerin boşalması bozularak içlerinde bakteri kalabilir ve bu bakteriyel sinüzite neden olabilir. Eğer başınız ağrıyorsa, kafada basınç hissi yaşıyorsanız, öne eğilmekle artan yüz ağrınız varsa, burnunuz sürekli tıkanıyorsa ve akıyorsa hemen doktorunuza hekiminize başvurun. Geniz akıntısı gerçekten çok kötü durumdur. Özellikle saçınız ıslakken, yeni banyo yapmışken, rüzgara hava akımına kapılırsanız sinüzit azar." dedi.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Dr. Coşkun, sinüzit hastalarına ve bu durumlardan şikayetçi olan vatandaşlara çörek otu yağı tavsiye ettiğini kaydederek, "Çörek otu ölümden gayri her derde devadır, Hadis-i Şerifi unutulmamalıdır. Çörek otu yağı hem damlatılabilir hem içten dahilen kullanılabilir. Çörek otu sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz. Ayrıca bol ılık su için. Çünkü sinüslerde günde yaklaşık 2 litre su döner. O bölgeyi temizlemek için suya ihtiyaç vardır. Her iki buruna birer damla damlatılabilir ayrıca bir çay kaşığı içilebilir. 1 aydan sonra sinüsler rahatlar şikayetler azalmaya başlar ve siz daha rahat nefes almaya, ağrılardan kurtulmaya başladığını görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı!
500

Yorumlar (36)

mehmet:

oylar barışa kardesliğe eşitliğe adalete özgürlüğe selo başkanaaaa HDP 3

20
48
yanıtYanıtla
aklıselimMobil-ANDROID:

oylar birlik ve beraberliğe AKP ye

17
37
yanıtYanıtla
Ahmetserdar Mobil-IOS:

Oylar AKP ye

21
30
yanıtYanıtla
cenkmobilWeb@haberler.com:

oyu ver hdpye kurtul bu sünuz akpden bu kadar basit

8
41
yanıtYanıtla
CibaliMobil-IOS:

Rezil akp sana oy yok

25
20
yanıtYanıtla
):

AKP

25
13
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

oylar HDP ye

5
29
yanıtYanıtla
erdoğn:

aklında zorunmu var eski kafalı

yanıt1
yanıt0
AKP,ne yazikki,,PKK,yi bitirememistir:

AKP, , verdigi hicbir sözü yerine getiremedigi icin, miletimiz sinüzit olmustur, , bundan enfazla yararlananlar AKP, , yandasi otcular baharatcilardir, , ,

23
10
yanıtYanıtla
sızın sıyasetınızemobilWeb@haberler.com:

Bu nedır arkadass. Sunızıtım var ve yıllardır kurtulamıyorum. Haberı okudum eyvallah deneyeyım dedım. Yorunlara bakayım benım gıbı ınsanlar varmı dıye. Kımısı kımınıst kımısı fasıt sıyasetınız yerın dıbıne batsın. Pazar gunu kapansın cenelerınız lınsallah

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title