Haberler

1. Avrupa Oyunları

Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) Türk sporcular, senkronize yüzmede solo, düet ve takım kategorilerinde Türk sporcular finale kaldı.

Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) Türk sporcular, senkronize yüzmede solo, düet ve takım kategorilerinde Türk sporcular finale kaldı.

Bakü Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen finallerde, Defne Bakırcı solo kategorisinde figür yarışmasında 71.0182 puan elde ederken, toplamda ise 146.7 puanla 12. olarak finallere kaldı.

Düet kategorisinde ise Defne Bakırcı ve Mısra Gündeş ikilisi, figür yarışmasında elde ettiği 69.5864 puanla toplamda 144.8'e ulaşarak genel klasmanda 11. oldu ve finallere adını yazdırdı.

Takımlar kategorisinde de Defne Bakırcı, Öykü Evliya, Mısra Gündeş, Dilay Horasan, Rezzan Eda Tuncay, Ebru Mina Turhan, Selin Ünser, Hande Yıldız, Nurberat Gökmen ve Öykü Halis'ten oluşan Türkiye Senkronize Yüzme Takımı, figürde 67.3818 puan topladı ve genel klasmanda 142.2 puanla 11. olarak finallere çıktı.

Düet ve takımlar kategorisinin finalleri yarın, solonun ise 16 Haziran Salı günü düzenlenecek.

Kaynak: AA / Spor

Bakü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title