Haberler

1. Amatör Lig

Kendi sahasında Torbalı Çaybaşıspor’u 2-0 mağlup eden Selçuk Efes Spor, ayakta alkışlandı.

Kendi sahasında Torbalı Çaybaşıspor'u 2-0 mağlup eden Selçuk Efes Spor, ayakta alkışlandı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'nın da izlediği maçta bazı sporcular, "En büyük başkan Zeynel Başkan" şeklinde tezahürat yaparak maçın skorunu kutladılar.

1. Amatör Lig'de oynadığı 6 karşılaşmayı kazanarak 18 puanla lider durumda olan Selçuk Efes Spor, 3 puan gerisinde olan, en yakın rakibi Torbalı Çaybaşıspor'u evinde konuk etti. Bu zorlu mücadeleyi 2-0 kazanan Selçuk Efes Spor, 7. karşılaşmasını da kazanarak puanını 21'e çıkardı ve ligin ilk yarısını lider tamamlamış oldu. Oyunun ilk dakikalarını iki takım da birbirini tartarak geçirdi. İlk dakikalardaki kontrollü oyun sonrası iki takım da gol pozisyonuna girmekte zorlandı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda sahada daha istekli ve etkili olan Selçuk Efes Spor, oyunu rakip yarı alana yıktı ve ardı ardına gol pozisyonları üretmeye başladı. 80. dakikada kazanılan serbest vuruşta, topun başına geçen Serdar Cihanger, sert ve düzgün bir vuruş yaparak Selçuk Efes Spor'u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası oldukça rahatlayan Selçuk Efes Spor, oyunu iyice hakimiyeti altına aldı ve 89. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Erhan Yaşa kalecinin sağından golü bularak takımının ikinci golünü atmayı başardı. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 Selçuk Efes Spor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadeleye yoğun taraftar ilgisinin oluşu eski günlerin habercisi niteliğindeydi. Devre arasından itibaren karşılaşmayı izlemeye Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediyesi Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ve AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen de gelerek Selçuk Efes Spor'a destek oldular. Taraftarların yoğun tezahüratlarıyla oldukça başarılı bir maç çıkaran Selçuk Efes Spor'un tüm oyuncuları ve antrenörleri ayakta alkışlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dahi Zeynel Bakıcı Torbalı Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title