Haberler

İstanbul Sağanak Yağışın Esiri Oldu

Güncelleme:

İstanbul'da saat 09.00 sıralarında başlayan sağanak yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağışın önümüzdeki birkaç saat daha devam etmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde pazartesiye kadar yağışlı hava hakim olacak. Güne güneşli başlayan İstanbul saat 09.00'dan itibaren yağışın esiri oldu. Gök gürütültü sağnak yağış Asya ve Avrupa yakasında da etkili oluyor.

PAZARTESİYE KADAR SÜRECEK

İstanbul'da saat 09.00 sıralarında sağanak yağmur başladı. İstanbul genelinde etkili olan sağanak yağmur şiddetini artırarak devam ediyor. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışlı hava pazartesiye kadar sürecek.

Yollarda su birikintileri oluştu. Araçlar su birikintileri içinden güçlükle ilerleyebildi. Yazlık elbiseleriyle yağmura yakalananlar sırılsıklam oldu. Vatandaşlar duraklara sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

METEOROLOJİ'DEN ACİL UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kısa süreli acil uyarı yayınlandı. Uyarı da şöyle denildi: İstanbul Boğaz çevresi ve Avrupa Yakası'nda halan devam etmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki birkaç saat daha devam etmesi ve Anadolu Yakası'na ilerlemesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (32)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, kuzey ve doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (33)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(27)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ilçeleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzeyi ile zamanla bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Denizli ve Afyon çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri, Antalya'nın iç kesimleri, Osmaniye ile Adana'nın kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla Hatay çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir ve Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Gümüşhane ve Çorum çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (5)

sinopppp luuu:

rabbım yagdır suyumuzu asımızı eksık etme hersey senden hayırda senden serde senden sen ulkemıze bırlık beraberlık dırlık ver tum muslumanarı koru bızlerı bagısla eyy yucelerın en yucesı aminn....

22
3
yanıtYanıtla
YAĞMUR:

''Muslukları açık bırakalım'' diyenlere cevap.

12
1
yanıtYanıtla
gökçe:

evet hala yağıyor barajlar dolcak bu gidişle allahın hikmeti işte

8
1
yanıtYanıtla
KADİR ABİ:

KADİR ABİ BU İŞİ ÇÖZER NE DE OLSA İSTANBUL''UN ABİSİ

3
1
yanıtYanıtla
Don Cruz:

Bu kuraklık yaşadığımız zamanda bu yağmurlar yardımımıza yetişti, çok şükür Yarabbi; ancak bir sokaklarımız yollarımız su altında kalmasa, alt yapı sorunlarımızı çözsek. Son olarak da Birbirimizin kuyusunu kazmayı, hasedi kıskançlığı boş yere oluşturduğum nefret dağlarını ortadan kaldırsak. Örnek verirsek her sağnakta İzmir ankara istanbul vb. illerin bir birine laf sokma ve laf yetiştirme yarışını görüyoruz. Soruyorum sizlere biz bu ülkenin vatandaşlarımıyız yoksa, Siyasi birliğini sağlayamamış İtalya dönemindeki gibi düşmanmıyız?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title