Haberler

1.5 Milyon TL'lik Ferrari'yi Türkiye'den 6 Kişi Alacak

Güncelleme:

İtalyan Ferrari'nin en yeni süper spor modeli 488 GTB 1.5 milyon liradan başlayan satış fiyatıyla Ağustos ayından itibaren Türkiye'de ilk müşterilerine teslim edilecek.

Türkiye'de Tofaş çatısı altında Ferrari ve Maserati markalarının distribütörlüğünü yürüten FerMas'ın Müdürü Sinan Saip Bel, "İlave alarak Türkiye kotasını arttırdığımız ve 6 adete çıkardığımız Ferrari 488 GTB modelimize Türk süper spor otomobilseverler ve Ferrari markası tutkunları büyük ilgi gösterdi. 6 Ferrari 488 GTB'nin tamamı önceden satıldı, müşterilerimize Ağustos ayından itibaren teslimini yapmaya başlayacağız" dedi.

EN SON MODEL

Ferrari 488 GTB, İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin, yenilikçi V8 motor ve üstün tasarım özellikleriyle ön plana çıkan en yeni süper spor modeli olmasıyla dikkat çekiyor.

Ferrari'nin son 10 yıldır özel müşterileri için sadece pistlerde kullanılmak üzere tasarladığı otomobilleri kapsayan XX programında edindiği bilgi birikiminden de edinilen veriler ışığında geliştirdiği 488 GTB modeli, Cenevre otomobil fuarı'nda resmen tanıtılmasının ardından Ağustos ayından itibaren ülkemizde de satışa sunuluyor.

CANAVARIN ÖZELLİKLERİ

Ferrari 488 GTB'nin yeni 3.9 litrelik V8 turbo motoru, güç, tork ve tepki süreleri açısından sınıfının en yüksek değerlerini sunuyor.

488 GTB'nin 8 bin devirde 670 HP güç üreten motoru, 7. viteste 760 Nm maksimum tork üretebilmesiyle dikkat çekiyor.

0'DAN 200'E UÇUYOR

0 - 200 km/s hızlanmasını sadece 8.3 saniyede tamamlayan ve 330 km/s'nin üzerinde maksimum bir hıza erişebilen Ferrari 488 GTB, sıra dışı sportif tasarımıyla da farklılığını ortaya koyuyor.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Maserati Türkiye Tofaş Alışveriş Otomobil Teknoloji Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Vatandaş:

Kesin AKPli ve yandaş iş adamları alır. Para onlarda huzur onlarda bu devirde

12
10
yanıtYanıtla
OFFFFFFFFFFFF:

Millet parayı nereden buluyor acaba.

20
0
yanıtYanıtla
Kutlu:

Bir ayakbı kutum olsa bende alsam

9
5
yanıtYanıtla
VOLKANBRAVO:

bizimki 100 km ye hiç çıkamıyor. onu bırak istanbul trafiğinde 2. vitese atmamız nadir.

11
1
yanıtYanıtla
Kutlu:

Bir akabı kutum olsada alsam bitane

8
4
yanıtYanıtla
falez:

Vahvah nede üzüldüm. Ayaklarım var kardeş. Ferrari sizin olsun.

9
2
yanıtYanıtla
GÖREN ADAM:

LPG taktırır,tampona yazı yazdırım,kaset takar sonuna kadar bağıttırrım,dürüm yerken arabaya soğan dökerim,adamları bu arabayı bana sattıklarına pişman ederim..

9
1
yanıtYanıtla
....:

Ne güzel araba keşke benim olsa :P

9
0
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,:

mutluluk yoksa paranin icine tüküreyim

8
0
yanıtYanıtla
lugano:

görmemiş arabası

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title