Haberler

Milli piyango Süper loto sonuçları 8 Ekim Perşembe çekilişi

416.hafta Milli piyango Süper loto sonuçları, 8 Ekim Perşembe çekilişi. Milli Piyango'nun düzenlediği ve en çok kazandıran şans oyunlarından Süper Loto oyununda 416.hafta sonuçları heyecanı. Loto sonuçlarını görüntülemek için aşağıdaki tabloya göz atın.

Milli Piyango Süper Loto 08.10.2015 çekiliş sonuçları. Süper Loto oyunu 8 Ekim Perşembe tarihli çekiliş sonuçları. Loto oyununda bu hafta 416. hafta çekiliş sonuçları ve Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunlarında haftanın sonuçları. Milli Piyango Süper Loto oyununda büyük ikramiye 4 haftadır talihlisini arıyor. Geçen hafta yapılan çekiliş sonrasında 4.devir gerçekleşti ve 5.137.983,03 TL tutarındaki ikramiye sahibini bulamadı. 416. hafta sonrasında şayet 6 bilen çıkarsa sadece bu haftanın değil, bu hafta ile birlikte toplam 5 haftanın da kazananı olacak ve dev ikramiyenin sahibi olacak. Milli Piyango Süper Loto oyununda geçen haftanın en büyük ikramiyesi 5 bilen 129 kişiye dağıtıldı. 5 bilen kişi başına 3.710,00 TL ikramiye dağıtıldı. Süper Loto 8 Ekim çekilişi ve MPİ oyunlarında bu haftanın şanslı rakamlarını görüntülemek için aşağıdaki tabloya göz atın.  

SÜPER LOTO 416.HAFTA VE MPİ OYUNLARI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milli Piyango İdaresi Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title