Haberler

Kırşehir il ve ilçe seçim sonuçları, 2015 Kırşehir genel seçim

Kırşehir 2015 genel seçim sonuçları. Kırşehir ili ve ilçeleri genel seçim sonuçları. Önceki genel seçimlerde alınan sonuçlar ile 2015 seçimleri il ve ilçelere ayrılmış grafikler ile haberler.com'da.

Kırşehir 2015 genel seçim sonuçları. Kırşehir ve Türkiye genelinde 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen seçimin sonuçları sandıkların açılması ile şekilleniyor. Kırşehir ilçeleri bazında da görüntüleyebileceğiniz seçim sonuçları için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli. 

2015 seçimleri ve 2014 yerel seçimlerden geriye doğru Kırşehir seçimleri secim.haberler.com ekranında. 2014 yerel seçimlerinde partiler Kırşehir Belediye Başkanlığı için yarıştı. Ak Parti %42,2 - mhp %31 - CHP %23,4 şeklinde sonuçlanan seçimlerde Yaşar Bahçeci Kırşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu 2.dönemde de kazandı. 2009'daki yerel seçimlerde de Yaşar Bahçeci en yüksek oyu alarak göreve gelmişti. 

2011 genel seçimlerinde AKP Kırşehir'den 2 vekil çıkardı. Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan Ak Parti Milletvekilleri oldu. İktidar partisinin en yakın rakipleri CHP ve MHP bölgeden milletvekili çıkaramadı.  

Kırşehir bölgeleri oy dağılımı 

KIRŞEHİR  
AKÇAKENT  
AKPINAR  
BOZTEPE  
ÇİÇEKDAĞI  
KAMAN  
MUCUR 

Kırşehir ilçelerinde elde edilen oy oranlarını görmek için linke tıklayın. 

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Yaşar Bahçeci Ak Parti Kırşehir Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title