Haberler

Erzurum Palandöken 215 genel seçim sonuçları, Palandöken ilçesi

Erzurum Palandöken 2015 genel seçim sonuçları. Palandöken ve Erzurum'un tüm ilçeleri genel seçim sonuçları. Erzurum Palandöken seçimlerinde 7 Haziran Pazar akşamı açılan sandıklardan çıkan sonuçlar.

Erzurum  Palandöken 2015 genel seçim sonuçları.  Palandöken ve Erzurum'un tüm ilçeleri genel seçim sonuçları. Erzurum Palandöken seçimlerinde 7 Haziran Pazar akşamı açılan sandıklardan çıkan sonuçlar en kaliteli, kolay anlaşılır grafikler eşliğinde seçim özel ekranımızda. Erzurum Palandöken'de 2015 genel seçim sonuçları ve bundan önce yapılan 12 Haziran 2015 seçimlerinde partilerin oy dağılımı ve bölgeden seçim haberleri secim.haberler.com ekranında. 2015 ve önceki genel seçim sonuçları Erzurum Palandöken oy oranlarını görüntülemek için linke tıklamanız yeterli olacaktır. 

Palandöken, Türkiye 'de Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Erzurum ilinin şehir merkezini oluşturan merkez ilçelerden biridir.İklim, Karasal İklim alanında geçiş gösterir. Erzurum'un gelişmiş turizm bölgesidir.Özellikle ilçede bulunan Palandöken dağı 2010 üniversite kış oyunlarına ev sahipliği yaparak buna katkı sağlamıştır.İlçeye çeşitli ülkelerden gelen turistler Erzurumluların soğuk iklime rağmen insanlarının sıcakkanlı olmasından memnun kalmaktadır.Ayrıca ilçede bulunan İbrahim Hakkı Fen Lisesi'ne çeşitli il ve ilçelerden öğrenciler gelerek şehir turizmine katkı sağlamaktadır.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Palandöken Erzurum Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title