Haberler

Diyarbakır Yenişehir seçim sonuçları (2015 genel seçim) Yenişehir

Diyarbakır Yenişehir 2015 genel seçim sonuçları. Diyarbakır ilçeleri ve Yenişehir'de 2015 genel seçim sonuçları sonrası kesinleşmiş sonuçlar en iyi görseller eşliğinde secim.haberler.com Diyarbakır Yenişehir ekranında.

Diyarbakır Yenişehir 2015 genel seçim sonuçları. Diyarbakır ilçeleri ve Yenişehir'de 2015 genel seçim sonuçları sonrası sonuçlar en iyi görseller eşliğinde secim.haberler.com Diyarbakır Yenişehir ekranında. Doğu'nun Paris'i olarak adlandırılan Diyarbakır'ın en kalabalık ilçelerinden Yenişehir'de 2015 genel seçim sonuçları öncesinde 12 Haziran genel seçimleri analizi ve 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarını görüntüleyebileceğiniz ilgili bağlantı haberimizde.

12 Haziran 2015 genel seçimlerinde sandıklardan çıkan oy oranlarına bakıldığında bağımsız aday Şerafettin Elçi'nin %52,81 ile Diyarbakır Yenişehir'den en fazla oyu alan aday olduğu görülüyor. Bu adayı %33,99 oy ile Ak Parti takip ederken Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yenişehir'den aldığı oy oranı %4,23 olarak kayıtlara geçti. Bu ilçede ve Diyarbakır genelinde 2009 yılından bu yana yapılan seçim sonuçlarını görmek için secim.haberler.com sayfasını ziyaret edin. 

Yenişehir, Diyarbakır ilinin merkezdeki dört yeni ilçesinden biridir.Diyarbakır'ın yerlilerinin en çok yaşadığı ilçelerden biridir. Ofis, Vilayet gibi şehrin yoğun semtleri Yenişehir sınırlarına girdiğinden ötürü ilçe, oldukça işlektir. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2008 yılındaki Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çalışması sonuçlarına göre ilçe nüfusu 191.908 kişidir. İlçenin kaymakamı Mehmet Özel , belediye başkanı ise Fırat Anlı'dır.

 

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Diyarbakır Yenişehir Paris Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title