Haberler

Bilecik genel seçim 2015, 7 Haziran Bilecik sonuçları

Bilecik ili 2015 seçim sonuçları. İl İl seçim sonuçlarının en doğru ve en hızlı şekilde verildiği haberler.com'un seçim özel sayfasından Bilecik seçim sonuçlarını sorgulayabilirsiniz. Bileik İli ve ilçelerine ayrılmış oy dağılımı..

Bilecik seçim sonuçları. 2015 Bilecik seçim sonuçları sandıkların açılmaya başlamasıyla şekillenmeye başladı. 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimleri sonrası Ak Parti %42.55 oy ile en fazla oyu alırken Milliyetçi Hareket Partisi %27.25 oy ile Ak Parti'nin ardından bölgedeki en çok oy oranına sahip ikinci parti oldu. Bu partinin hemen ardından CHP %25.4 ile 3.parti oldu.

BİLECİK İKİ İSMİ TBMM'YE GÖNDERDİ

Bilecik'te geçtiğimiz seçimlerde alınan sonuçlar sonrasında Ak Parti'den Fahrettin Poyraz ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden Bahattin Şeker meclisin yolunu tutan isimler olmuşlardı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti'nin adayı Erdoğan ipi göğüsleyen isim olurken 2014 yerel seçimlerinde de yine Ak Parti'nin adayı Selim Yağcı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuştu.

BİLECİK BÖLGELERİ

BİLECİK * BOZÜYÜK * GÖLPAZARI * İNHİSAR * OSMANELİ * PAZARYERİ * SÖĞÜT * YENİPAZAR

Partilerin bu ilçelerinde aldığı oy oranlarını görüntülemek için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli.

 (2015)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Bilecik Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title