Haberler

Real Madrid Man City geniş özet ve golleri - Devler ligi izle

Real Madrid Manchester City maç özeti. Real Madrid Manchester City Şampiyonlar Ligi yarı final 2. karşılaşması futbol severleri ekranları başına kilitledi. R. Madrid Man City Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasının maç özetini izlemek için detayları haberimizde bulabileceksiniz.

Real Madrid Manchester City maç özeti. Real Madrid Manchester City maçı golleri. 4 Mayıs Çarşamba Real Madrid Manchester City maçı özeti ve golleri ile birlikte mücadelenin detayları haberler.com'da.  Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in rakibi belli oldu. İspanya'da oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final 2. maçında Real Madrid İngiliz devi Man City takımını konuk etti. Dünyanın gözü bu maçtaydı ve futbol severler 4 Mayıs akşamı müthiş bir maç izledi. Real Madrid Manchester City maç özeti ve gollerini izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin. 

REAL MADRİD MANCHESTER CİTY MAÇ ÖZETİ

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in finaldeki rakibi bu akşam belli oluyor!..  İlk maçtaki 0-0’lık beraberliğin rövanşında Santiago Bernabeu Stadyumu’nda Real Madrid İle Manchester City karşılaşıyor.

Real’de sakat olan Cristiano Ronaldo kadroda ancak Zidane bu maçta sakatlığı süren Karim Benzema’dan yararlanamayacak. City’de ise David Silva yok, Yaya Touré‘nin durumu ise belirsiz.

REAL MADRID - MANCHESTER CITY
STAT : Santiago Bernabeu
HAKEM : Damir Skomina
SAAT : 21.45

REAL MADRID: Navas, Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Ronaldo, Vazquez 

TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy, Toure, Fernandinho, Fernando, Toure, De Bruyne, Aguero  

TEKNİK DİREKTÖR: Manuel Pellegrini

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atletico Madrid Real Madrid Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title