Haberler

Fenerbahçe 0 - 0 Osmanlıspor maç özeti / FB frene bastı

Güncelleme:

Fenerbahçe 0 - 0 Osmanlıspor maç özeti / FB Osmanlı geniş özet. 3 Nisan Pazar Fenerbahçe Osmanlı maç özeti ve lig de haftanın golleri haberimizde. Sarı Lacivertli takım ligin dişli ekiplerinden Osmanlıspor'u Kadıköy'de ağırladı. Maç özeti için linki kullanın.

Fenerbahçe Osmanlıspor maç özeti (Geniş özet) 3 Nisan Pazar Fenerbahçe Osmanlıspor maç özeti. Spor Toto Süper Lig'de haftanın golleri. Zirve takibini sürdüren Fenerbahçe Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon aldığı flaş skorlar ile adından sıkça söz ettiren Osmanlıspor, Kadıköy'de yenilgiyi unutan Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Fenerbahçe Osmanlıspor maç özeti ve Süper Lig'de haftanın gollerini izlemek için aşağıdaki linki izleyin.

FENERBAHÇE 0 - 0 OSMANLISPOR MAÇ ÖZETİ

****

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 3 Nisan Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmana, sarı-lacivertli futbolcuların ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladığı belirtildi. Daha sonra iki gruba ayrılarak pas ve pres çalışan oyuncuların, antrenmanı çift kale maçla tamamladığı ifade edildi.

Ağrıları bulunan Raul Meireles ile sakatlığı süren Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Kadıköy Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title