Haberler

Yiğidolar", Ziraat Türkiye Kupası'nda İddialı

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırmayı başaran Medicana Sivasspor, kupayı Sivas'a getirmek istiyor.

SERHAT ZAFER - Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırmayı başaran Medicana Sivasspor, kupayı Sivas'a getirmek istiyor.

Çeyrek final rövanşında sahasında dün ağırladığı rakibi Kayserispor'a karşı normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada penaltı atışlarıyla 3-1 üstünlük sağlayarak yarı finale yükselen Sivasspor, kupayı almanın hesaplarını yapıyor.

Medicana Sivasspor'un gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada Kayserispor gibi güçlü bir rakibi yenerek yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kayserispor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Eşer, yarı finaldeki rakipleri Galatasaray'ı kupada saf dışı bırakarak finale yükselmek istediklerini dile getirdi.

"Bundan sonra rakibin kim olduğu hiç önemli değil, tek hedefimiz kupayı kaldırmak" diyen Eşer, yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak son haftalarda çıkış yakaladıklarını vurguladı.

Eşer, "Bu sene kupayı alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve kaliteye sahibiz, Takım arkadaşlarımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Rakibin kim olduğunu hiçbir zaman önemsemiyoruz, tüm maçlarımızda durum böyledir. Galatasaray'dan çekinmiyoruz ve inşallah finale kalmayı hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlara çağrıda bulunan Eşer, Kayserispor maçındaki gibi her zaman takımın yanında olmalarını istedi.

Sivasspor'un yarı finale uzanan başarı öyküsü

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 5. sırada tamamladığı için eleme maçı oynamadan Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara seri başı katılan Sivasspor, Tuzlaspor, Gaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile (A) Grubu'nda mücadele etti.

Karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak grubu ikinci tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, son 16 maçında eşleştiği Trabzonspor'u uzatma dakikalarında 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yiğidolar, rövanş maçında sarı-kırmızılı ekibi kupanın dışına iterek yarı finale adını yazdırdı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Kayserispor Burhan Eşer Sivasspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title