Haberler

    Vedat İnceefe: A Takıma Oyuncu Vermek İstiyoruz

    18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe, 4-1 galip geldikleri Makedonya maçına ilişkin, "Bu sene de oyuncularımız performanslarını biraz daha üst tarafa taşırsa A takıma yine oyuncu vermek istiyoruz" dedi.

    İnceefe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadrolarındaki futbolculardan bazılarının 19 yaş altına yükseleceklerini belirterek, 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur'da başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

    Futbolcularının istedikleri taktiği Makedonya karşısında nispeten uyguladığını ifade eden İnceefe, sahanın futbola çok elverişli olmadığını kaydetti.

    İnceefe, futbolcularını tebrik ederek, "Geçen yıl şanssızlıklara rağmen iyi performans sergiledik. Mağlup olmadan 7 puanla Avrupa Şampiyonası'na gidemedik. Sırbistan'ın 90+6'da bize attığı bir gol vardı. O gol sonucu gidemedik. Bu sene de işimiz çok zor, İspanya, Portekiz ve Gürcistan var. Bunların arasından sıyrılıp Avrupa Şampiyonası'na gitmeye gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

    "A takıma oyuncu vermek istiyoruz"

    Futbolcuları bir araya getirirken kulüplerinden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını aktaran İnceefe, elit tur öncesi futbolcularla biraz daha fazla çalışma fırsatları olacağını dile getirdi.

    İnceefe, 19 Yaş Alt Futbol Milli Takımı'yla PTT 1. Lig'den bir takımla hazırlık maçı oynamayı planladıklarını belirterek, bunun dışında nisan sonunda hazırlık kampı yapacaklarını söyledi.

    Altyapıya futbol takımlardan destek isteyen İnceefe, 18 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kadrosunda Altınordu'dan 5 futbolcu bulunmasının örnek teşkil ettiğini kaydetti.

    İnceefe, geçen yıl Ozan Tufan'ın A takıma yükseldiğini anımsatarak, "Bu sene de oyuncularımız performanslarını biraz daha üst tarafa taşırsa A takıma yine oyuncu vermek istiyoruz. 17-19 yaş gruplarında kulüpler biraz daha kendi maçlarını önemsiyor. Aslında burada çocuklar uluslararası arenaya çıkıyor. Burada daha büyük deneyim kazanıyor. Onun için kulüplerin bize karşı biraz daha toleranslı olması lazım" ifadesini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Vedat İnceefe Makedonya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title