Haberler

    Trabzonspor'da Sıra Mevlüt'te

    Listesindeki isimleri şekillendiren ve hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalara başlarken, son olarak Tosic'i bitiren teknik direktör Ersun Yanal'ın hedefinde golcü transferi var.

    Transferde düğmeye erken basan ve hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalara başlayan Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, mesaisini ikiye böldü. Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayacak olan 6 maçlık final serisinden kayıpsız çıkmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’in teknik patronu, transferle de bizzat ilgileniyor.

    Geçtiğimiz haftalarda lige verilen aralarda soluğu yurt dışında alan deneyimli antrenörün son adresi Gençlerbirliği’nin yıldızı Tosic olmuş, Sırp oyuncuyla bizzat görüşmüştü. Savunmanın hem solunda hem de stoperde oynayabilen, top tekniğiyle dikkat çeken tecrübeli futbolcuya Başkanı İlhan Cavcav’dan da erken görüşme izninin çıkması Yanal’ı rahatlatmıştı.

    Yine görüştü, anlaştı


    Yanal’ın yeni sezon için istediği isimlerden biri de Fransa’da oynayan Mevlüt Erdinç. Fenerbahçe’de çalışırken de istediği milli oyuncuyla Ersun Yanal’ın bizzat görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon Bordo Mavili formayı giymeye sıcak bakan Mevlüt Erdinç’in mukavele detayları önümüzdeki günlerde yönetim masasına gelecek ve detaylar konuşulacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mevlüt Erdinç Trabzonspor Ersun Yanal Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title