Haberler

Trabzonspor'da Rekabet Tavan Yaptı

Son iki sezondur yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor’da futbolcular arasında yaşanan rekabet tavan yaptı.

Son iki sezondur yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor'da futbolcular arasında yaşanan rekabet tavan yaptı. Teknik direktör Shota Arveladze, iskelet oluşturmada sıkıntı yaşasa da rekabete en çok sevinen isimlerin başında geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de, arzuladığı şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da geçtiğimiz sezondan beri yaşanan değişim devam ediyor. Bordo-mavililer Avrupa kupalarına veda etmesinin ardından bu sezon iki kulvarda mücadele edecek. Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedef kovalayacak olan Karadeniz ekibinde geniş bir futbolcu kadrosu bulunuyor. M'Bia, N'Doye, Cavanda, Esteban, Okay, Alper ve son olarak Marko Marin'i kadrosuna katan Trabzonspor'da, savunma bölgesine yapılacak takviyelerle her bölgede rekabet üst seviyeye çıkacak.

Bordo-mavililerin antrenmanları artık maç havasında geçiyor. Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını dün şehrin göbeğinde yaptıran teknik direktör Shota Arveladze, bordo-mavili taraftarları da heyecana ortak etti. Futbolcular teknik direktör Shota Arveladze'den formayı kapmak için kıyasıya mücadele ederken, yaşanan rekabet ise tavan yaptı.

HER BÖLGEDE REKABET

Son yapılan transferlerle şimdilik kadrosundan 26 futbolcu bulunduran Trabzonspor'un, gelecek olan isimlerle birlikte sayıyı 28'e yükselmesi bekleniyor. Takım içinde yaşanan rekabet teknik direktör Shota Arveladze'yi iskelet oluşturmada zorlasa da rekabete en çok sevinen isimlerin başında geliyor. Dengeli bir kadro kurma yolunda önemli bir mesafe alan bordo-mavililer, her bölgede rekabet yaşayacak yıldızları elinde bulunduruyor.

M'BİA VE CAVANDA RAKİPSİZ

Trabzonspor'da 1 bölgede başlayan rekabet 3 bölgeye kadar her alanda yaşanıyor. Kalede Onur'un yeri sağlam gözükse de istim üstünde olan kalecinin ensesinde Esteban bulunuyor. Sağ kanatta ise Cavanda ortaya koyduğu performans ile şimdilik rakipsiz. Salih Dursun alternatif isim olarak Cavanda arkasında bekliyor. Savunmada ise Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Medjani bu bölgede forma alan isimler olsa da Karadeniz ekibi savunma bölgesine iki isim daha transfer etmeyi planlıyor. Gelecek olan isimlerle birlikte rekabet bu bölgede de artacak. Savunmanın solunda görev yapan Constant ise lige iyi bir başlangıç yaptı. Bu oyuncunun arkasında ise Alper ve Musa Nizam bulunuyor. Takımın yeni transferlerinden M'Bia da bulunduğu bölgede rakipsiz. Orta sahada Okay Yokuş, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin forma giyse de Mehmet Ekici'nin gelmesiyle birlikte bu bölgede isimlerin değişmesi bekleniyor. Sefa Yılmaz, Aytaç Kara, Marco Marin ve Alexandru Bourceanu da bu bölgede forma kapmak için mücadele edecekler.

YATABARE DE REKABETE KATILDI

Uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Yatabare, takımdan ayrılması gündemde olsa da takımla birlikte çalışmalara başladı. Paraguaylı oyuncu Cardozo'nun performansında yaşanan düşüş nedeniyle teknik direktör Shota Arveladze son oynanan Beşiktaş maçında takımın yeni transferi N'Doye'ye formayı verdi. Deniz Yılmaz, Yatabare ve altyapıdan takıma katılan Muhammet Beşir de bu bölgede mücadele edecek isimler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Marko Marin Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

EN ÖNEMLİSİ:

trabzon haberi veriyorsunuz fenerli resmi koyuyorsunuz. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title