Haberler

Trabzonspor'da Kamp Öncesi Büyük Hareketlilik

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören’in desteklenmesi üzerine yönetim içinde ve dışında büyük bir karışıklık yaşayan Trabzonspor yönetimi, bugün iftar sonrası Trabzon’da bir araya gelerek süreçli ilgili nihai kararını verecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören'in desteklenmesi üzerine yönetim içinde ve dışında büyük bir karışıklık yaşayan Trabzonspor yönetimi, bugün iftar sonrası Trabzon'da bir araya gelerek süreçli ilgili nihai kararını verecek. Görevde kalan yöneticiler ise en sağlıklı kongrenin Aralık ayında yapılacağı fikrinde birleşiyor.

TFF seçimleri en çok Trabzonspor'da gündem oldu. Seçimlerde mevcut başkan Yıldırım Demirören'in desteklenmesi camiayı karıştırırken, 3 Temmuz'da Hollanda'da başlayacak olan kamp öncesinde ise bordo-mavili kulüpte büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Önceki gün Mbia transferini sonlandırılması ise tartışmalar arasında Karadeniz ekibine biraz olsun rahat bir nefes aldırırken, istifalarla birlikte kongre tartışmalarının üst seviyeye ulaşması üzerine Trabzon'da toplanacak olan bordo-mavili yönetim konuyla ilgili nihai kararını vermesi bekleniyor. Daha önce istifa ettiklerini açıklayan Köksal Sadıklar, Ahmet Emre Turan, Ömer Demir ve Seyfettin Kahyaoğlu'nun durumları değerlendirilerek devam etmeleri istenecek.

EN SAĞLIKLI SÜREÇ ARALIK AYI

3 Temmuz'da Hollanda'da başlayacak olan kampı öncesi Trabzonspor'da büyük bir hareketlilik yaşanacak. Takımın yeni sezona hazırlanmasının yanı sıra transfer çalışmalarınında gündeme geleceği toplantıda öncelikli olarak yönetimin Aralık ayına kadar hem ekonomik hemde maddi anlamda gidip gidemeyeceği masaya yatıralacak. Bordo-mavili camiada her ne kadar kongre tartışmaları yaşansa da yönetimde göreve devam eden isimlerin en sağlıklı kongrenin Aralık ayında yapılması fikrinde birleştiği öğrenildi. Bugün alınması muhtemel kongre kararının Ağustos ayında hayata geçecek olmasından dolayı transferlerin yapılması anlamında takım yeni sezona sıkıntılı girmiş olacak. Kongrenin Ağustos ayında yapılması ise, 3 ay sonra yeni bir kongre olacağı anlamına geliyor. Bordo-mavililer, Aralık ayında normal genel kurulunu gerçekleştirmiş olacak. Bu durum ise göreve gelecek olan yeni yönetimin görev süresinin ne kadar olup olmayacağı tartışmasını da başlatmış olacak. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede aynı tartışmalar yaşanmış, başkan adayları kendi aralarında görev süresi konusunda anlaşma yapmalarına rağmen üyelerin bazıları göreve seçilen yönetim kurulunun görev süresinin yasal olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Bu süreç halen devam ediyor. Bordo-mavili kulübü yeniden aynı ama farklı bir sürece taşınma ihtimali yüksek olması nedeniyle en sağlıklı kongrenin Aralık ayında yapılması ve göreve seçilecek olan yönetimlerin iyi bir hazırlık dönemi geçirmesinin daha sağlıklı olacağı görüşü ağırlık kazanıyor.

ERSUN YANAL'DA BAŞKANLA GÖRÜŞECEK.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Trabzonspor'da, futbolcularda kamp öncesi Trabzon'da çeşitli kontrollerden geçirilecek. Trabzon'dan takımla birlikte Hollanda'ya gidecek olan teknik direktör Ersun Yanal ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın da yer alacağı toplantıda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Trabzon'da bir araya gelerek başlayacak olan kamp öncesi durum değerlendirmesinde bulunacağı belirtilerek, takıma katılması planlanan oyuncuların durumları hakkındaki son gelişmeler değerlendirilerek yol haritası çizileceği öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Trabzonspor Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title