Haberler

    Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe Maçının Geniş Özetini ve Golleri Burada

    Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

    Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle ( Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle ) Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle

    Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenrebahçe şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı. Karşılaşma Mahlangu ve Egemen'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Konyaspor - Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri burada.

    Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Torku Konyaspor'a konuk oldu.

    Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Akhisar'a 2-1 yenilen Kanarya, bu hafta da Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray derbisi öncesi önemli bir kayıp yaşadı.

    Fenerbahçe, bu kayıpla 51 puanlı lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

    Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu 4. dakikada Fenerbahçe'den geldi. Sağdan Kuyt'ın ortasında top Konyaspor savunmasından sekti ve Selçuk Şahin'in önüne düştü. Ancak sert gelen bu ortaya dokunan Selçuk çerçeveyi bulamadı.

    Ancak Konya'da perdeyi ev sahibi takım açtı. Sağ taraftan gelen ortaya çıkan Mert Günok, ayaklarıyla müdahale etti ve topu uzaklaştıramadı. May Mahlangu da önünde bulduğu topu düzeltip, Fenerbahçe ağlarına gönderdi ve takımını 8. dakikada 1-0 öne geçirdi.

    Golden sonra Konyaspor, oyunu genelde sahasında kabul ederek kontra ataklarla 2. golü aradı. Fenerbahçe ise rakibi karşısında kurduğu baskıyla beraberlik golünü kovaladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Torku Konyaspor Egemen Korkmaz Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title