Haberler

    Sinemaya Gidiyoruz!

    CHAPPIE filmini herkesten önce izleme şansı, önünüze kadar geldi!

    "CHAPPIE" özel gösterimine hazır mısınız? Sony Pictures Release International ile düzenlenen ve CHIP okurlarını davet ettiği bu etkinliğe katılmak çok kolay.

    Ön kayıt için adınızı, soyadınızı ve cep telefonunuzuadresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

    "CHAPPIE" ön gösterimi 5 Mart 2015 Peşembe tarihinde saat 19.15 seansında, Cinemaximum Trump Towers sinemasında Salon 3'te gerçekleştirilecektir. Film 6 Mart'ta vizyona girecektir.

    ©2015 CTMG. All Rights Reserved.

    CHAPPIE, 6 Mart'ta Sinemalarda.

    Aksiyon – Macera

    "District 9"un yönetmeninin sunduğu "Chappie"nin başrollerinde Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver ve Hugh Jackman yer alıyor. Yakın bir gelecekte suçun kontrolünü baskıcı mekanize bir polis gücü yapacaktır. Fakat artık, insanlar karşı koymaktadır. Polis droidi Chappie çalınıp yeniden programlanınca, düşünme ve hissetme becerisine sahip ilk robot olur. Chappie'yi insan ırkına ve düzene bir tehdit olarak görmeye başlayan, kudretli ve yıkıcı güçler statükoyu korumak, Chappie'nin türünün son örneği olmasını sağlamak için ellerinden geleni arkalarına koymazlar.

    Columbia Pictures ve MRC, LStar Capital işbirliğiyle, bir Kinberg Genre yapımı olan "Chappie"yi sunar. Filmin başrollerini Sharlto Copley, Dev Patel, NINJA ve ¥O-LANDI VI$$ER ve Jose Pablo Cantillo'nun yanı sıra Sigourney Weaver ve Hugh Jackman üstlendi. Neill Blomkamp'ın yönettiği filmin yapımcılığını Neill Blomkamp ve Simon Kinberg, yönetici yapımcılığını ise Ben Waisbren gerçekleştirdi. Filmi Neill Blomkamp ve Terri Tatchell kaleme aldı. "Chappie"nin görüntü yönetimi Trent Opaloch, yapım tasarımı Jules Cook, kurgusu ACE'den Julian Clarke ve Mark Goldblatt, müziği Hans Zimmer'ın imzasını taşıyor. Filmin görsel efektler amirliğini Chris Harvey üstlendi.

    "Chappie" tüm dünyada 4 Mart'tan itibaren gösterime girecek.

    ©2015 CTMG. All Rights Reserved.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Sigourney Weaver Sony Pictures Cinemaximum Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title