Haberler

Sevilla Taraftarı, Arda'ya "Ayakkabı" Olayını Hatırlattı

Güncelleme:

Sevilla-Atletico Madrid maçında Sevillalı taraftarlar, Kral Kupası'nda Barcelona maçında ayakkabı fırlatan Arda Turan'a tezahüratla gönderme yaptı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 25. haftasında oynanan ve 0-0 golsüz biten Sevilla- Atletico Madrid maçında Sevillalı taraftarlar, Kral Kupası'nda Barcelona maçında ayakkabı fırlatan Arda Turan'a tezahüratla gönderme yaptı.

21 MAÇ SONRA BİR İLK

Bu sonuçla 20 Eylül 2014'te 2-2'lik Celta Vigo maçının ardından ligde 21 karşılaşma sonra ilk beraberliğini alan Atletico Madrid, şampiyonluk şansını iyice zora soktu.

ARDA'YLA DALGA GEÇTİLER

İlk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, maçın 58. dakikasında yerini Fernando Torres'e bırakırken, Sevilla taraftarlarının hedefindeki isim Arda oldu. Kral Kupası'nda oynanan Atletico Madrid-Barcelona maçında Arda Turan'ın ayakkabısını fırlatma olayını hatırlayan Sevillalı taraftarlar, oyuncu değişiminden dolayı saha kenarına gelen Türk futbolcu için "Ayakkabıyı fırlat Arda, ayakkabıyı fırlat" diye bağırdı.

SIMEONE: İYİ BİR PUAN

Bu arada, Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, golsüz biten karşılaşma sonrası, "Direkt bir rakibe karşı alınmış iyi bir puan" şeklinde konuştu.

PUAN FARKI İKİYE İNDİ

Öte yandan, 25. hafta maçlarında lider Real Madrid de sahasında Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Haftanın en karlı takımı, deplasmanda Granada'yı 3-1 yenen Barcelona olurken, şampiyonluk yarışında Real Madrid (61) ile 2. Barcelona (59) arasındaki puan farkı 2'ye indi. Atletico Madrid, 54 puanla 3. sırada kalırken, dördüncü Valencia ise Real Sociedad'ı 2-0 yenerek puanını 53'e yükseltti.


Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (41)

Ferman sesMobil-IOS:

mhp kapatılsın

3
86
yanıtYanıtla
Murat aberMobil-IOS:

MHP kapatilsin

21
15
yanıtYanıtla
Rıdvan:

Arda da futbolcu mu ya

5
25
yanıtYanıtla
ihsan:

hdp kapatılsın

22
7
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Chp kapatilSin

20
9
yanıtYanıtla
superman:

akp kapatılsın

19
8
yanıtYanıtla
Hüsnü:

Mhp kapatılsın

17
10
yanıtYanıtla
Remzi:

Chp Kapatılsın

16
4
yanıtYanıtla
Hayri:

Akp kapatılsın

12
8
yanıtYanıtla
Durdu:

Hdp Kapatılsın

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title