Haberler

Sancaktepe Belediyesi'nin Spora Yaptığı Yatırımlar Devam Ediyor

Sancaktepe Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar devam ediyor.

Sancaktepe Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımlar devam ediyor. Belediye, yenilenen Sarıgazi Stadı'nı eski milli futbolcuların da katılımıyla hizmete açtı.

Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Stadı'nın açılışı halkın da yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Açılışa eski futbolcular Oktay Derelioğlu, Hasan Vezir ve İlker Yağcıoğlu da katıldı. Özellikle sporda altyapı için önemli bir tesis olan Sarıgazi Stadı'nın açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı, aynı zamanda Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi olan İsmail Erdem, "Burası zemin itibariyle sıfır. Soyunma odalarından, amatör kulüplere ayrılan yerlere kadar yenilenmiş durumda. Başta futbol olmak üzere, uzakdoğu sporlarına, güreşe, basketbola, yüzmeye hevesli gençlerimize fırsat tanımak noktasında 3 tane olimpik yüzme havuzu, 3 tane kapalı yüzme havuzu, basketbol, tenis sahalarımızla birlikte hizmete açmış olduk" dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili de başkan Erdem, "Hak edenin kazanması lazım. 3 ihtimalli maç bu. Hamza hoca geldiğinden beri yükselerek devam ediyor. Futbolcularla birlikte kenetlenmiş durumda. Bence Galatasaray sürpriz yapabilir. İki kulübe de başarılar diliyorum. Her şeyden önce güzel futbol bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarıgazi Stadı açılışı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, eski futbolcular Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu ve Hazan Vezir'in de katılımıyla kurdele kesiminin ardından yeni yüzüyle hizmete açıldı. Tüm vatandaşların yararlanabileceği stat, spor okulları branşlarının çalışmaları, TFF lig maçları, ilçe genelinde amatör spor müsabakalarının yanı sıra, çeşitli resmi programlara, şölenlere, şenliklere ve konserlere de ev sahipliği yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Erdem Galatasaray Sancaktepe Sarıgazi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title