Haberler

Türkmen: Biz Takımın Oyun ve Mücadelesinden Memnunuz

Güncelleme:

Orduspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Türkmen, "Lig uzun bir maraton bu tür mağlubiyetler olacaktır. Ama biz takımın oyun ve mücadelesinden memnunuz." dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Lig uzun bir maraton bu tür mağlubiyetler olacaktır ama biz takımın oyun ve mücadelesinden memnunuz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  bu sezon ligdeki ilk yenilgilerini İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıklarını belirtti.

Mağlubiyeti bir yol kazası olarak değerlendirdiklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Takım olarak bu mağlubiyeti bir yol kazası, nazar boncuğu olarak görüyoruz. Sonuçta lig uzun bir maraton, bu tür mağlubiyetler olacaktır ama biz takımın oyun ve mücadelesinden memnunuz. Oyuncularımızın ellerinden geleni sahaya yansıttıklarını görüyoruz. Burada sadece hakemlerden biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bize göre hakem maç içinde görünmemeli, bu kadar maçın içinde olmamalı. Çünkü herkes başarılı olabilmek adına ortaya emek koyuyor."

Taraftarlara teşekkür eden Türkmen, "Takımımız mağlup olmasına karşın taraftarlarımız oyuncularımızı alkışladı. Müthiş bir sahneydi. Orduspor taraftarı her zaman yüce gönüllüdür. Kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title