Haberler

Muz-Bir Başkanı Güzel Güven Tazeledi

Anamur Muz Üreticileri Birliği (MUZ-BİR) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Güzel yeniden başkan seçildi.

Anamur Muz Üreticileri Birliği (MUZ-BİR) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Güzel yeniden başkan seçildi.

Güzel, bir düğün salonunda yapılan genel kurulda, tek listeyle gidilen seçimlerde, salonda bulunan üyelerin tamamının oylarını aldı.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Güzel, 4 yıl önce 107 olan üye sayısını bin 276'ya yükselttiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Dört yıl sonra üye sayısını 5 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bir hizmet aracı ve 10 tarım danışmanıyla çiftçilerimize ücretsiz hizmet vermekteyiz. 4 yılda 327 çiftçimizi iyi tarım uygulamasına geçirdik. Muz kolonyası, muz kurusu, muz lokumu ve muz reçeli yaptık ve şimdi muzdan daha neler yapılabileceğini araştırıyoruz."

Güzel başkanlığındaki yeni yönetim ise İbrahim Türkay, Şeref Ünlü, Adem Çevik, Sadet Tuna, Şükrü Çetin Hüseyniklioğlu ve Mustafa Güngör'den oluştu.

Genel kurula Kaymakam Cengiz Cantürk, Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Niyazi Sarıoğlu ile diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Güzel Anamur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title