Haberler

Medicana Sivasspor Kritik Virajda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek kötü gidişatı sonlandırmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyetle topladığı 21 puanla 17. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, saat 20.00'de Kamil Ocak Stad'ında Gaziantepspor'a konuk olacak.

Ligde zor günler geçiren ve küme düşme hattında yer alan Sivas ekibi, kırmızı-siyahlı rakibini yenerek kötü gidişi sonlandırmak ve gelecek haftalar için moral bulmak istiyor.

Bu sezon deplasmanda sadece Gençlerbirliği'ni mağlup edebilen Medicana Sivasspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde 7. maçına çıkacak.

Mesut Bakkal yönetiminde ligde Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı yenen, Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Bursaspor'a mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Antalyaspor ile de berabere kaldı. Mesut Bakkal yönetiminde 7 puan toplayabilen Medicana Sivasspor, geride kalan haftalarda tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Mesut Bakkal Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title