Haberler

Medicana Sivasspor Galibiyet Hasretini Dindirmek İstiyor

Süper Lig’e kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci yaşayamayan Medicana Sivasspor galibiyet hasretini Torku Konyaspor maçıyla dindirmek istiyor.

Süper Lig'e kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci yaşayamayan Medicana Sivasspor galibiyet hasretini Torku Konyaspor maçıyla dindirmek istiyor.

Ligde geride kalan 4 haftada sahadan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı ekip yarın sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçıyla galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Bu sezonun birinci haftasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Yiğidolar daha sonra Eskişehirspor'a 4-2 mağlup olurken, Osmanlıspor ve Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Medicana Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 9 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılamadı. Ligde geçen sezonun 25. haftasında Bursaspor'u 4-1 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu müsabakanın ardından çıktığı 7 iç saha maçında da galibiyet yüzü görmedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title