Haberler

Maçın Ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0'lık üstünlükle eledikleri Bucaspor'un kendilerini zorlamaya çalıştığını belirterek "Gayet normal bir sonuç. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0'lık üstünlükle eledikleri Bucaspor'un kendilerini zorlamaya çalıştığını belirterek "Gayet normal bir sonuç. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu" dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir zeminde mücadele ettiklerini, zeminin top oynamaya müsait olmadığını kaydetti.

Rakibin kazanma anlayışıyla sahaya çıkıp, ciddi oynadığını, 2-0'lık skora kadar kendilerine pozisyon vermediğini, pozisyon bulduklarında da gol attıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Güç farkı tabi sonuca yansıdı. Gayet normal bir sonuç. Rakibimiz bizi oldukça zorlamaya çalıştı. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Hem kendi durumumuzu gördük hem de turu geçmiş olduk" diye konuştu.

Bir gazetecinin, lig öncesi kadronun son durumunu nasıl değerlendirdiği yönündeki soru üzerine Güneş, oyuncuların oyun içinde gayretlerinin olduğunu belirterek bazı maçlarda yaşadıkları sıkıntıları anlatıp, saha dışında kavga ettirilmeye, morallerinin bozulmaya çalışıldığını ancak kendilerinin çalışıp işlerini yaptıklarını kaydetti.

Zeminin kötülüğünden dolayı iki yeni oyuncuyu kullanmak istemediğini, bu oyuncuların gelecek maçlarda şans bulacağını ifade eden Güneş, sonradan oyuna giren Necip Uysal ve Cenk Tosun'un da ilk 11 oyuncusu olduğunu belirtti.

Şenol Güneş, yeni transferlerle ilgili olarak, "Dört stoperin zararı olmaz, bize karı olur" değerlendirmesinde bulundu.

Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e gitme ihtimalinin olup olmadığının sorulması üzerine tecrübeli çalıştırıcı, "Bu futbolcunun istenilmesi gayet normal ancak teknik olarak kendisini şu aşamada bırakmamız mümkün değil. Ersan oynayan oyuncuyken onu bırakırsak yerine oynayan oyuncu bakmak lazım ki şu anda ona şüpheyle bakarız" ifadelerini kullandı.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise çeşitli zorluklara rağmen oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini belirterek futbolcularını tebrik etti.

Beşiktaş'a karşı ilk yarıda direnebildikleri kadar direndiklerini ifade eden Kaya, sahadan galip ayrılan rakiplerini tebrik ederek, "Transfer yasağı olan, bir sürü şeyle mücadele eden gencecik çocuklar kupa sayesinde takımlarının kasasına 2 milyon lira gibi bir para kazandırdılar. Bundan sonra kupada çeyrek finale kalan tüm takımlara başarı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title