Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-0 yenen Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Bizim alttan kopmamız adına çok önemli bir 3 puandı" dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-0 yenen Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Bizim alttan kopmamız adına çok önemli bir 3 puandı" dedi.

Sözeri, maçın arından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için zor geçen bir karşılaşma olduğunu söyledi. Özellikle maçın ilk yarısının zor geçtiğini anlatan Sözeri, şöyle konuştu:

"Çok pozisyon üretemedik. Dirençli bir takımla oynadık. Çünkü bulundukları pozisyon itibariyle çok direnç göstereceklerini tahmin ediyorduk ve öyle oldu. Bizim de onların karşısında reaksiyon verdiğimizi düşünüyorum. İlk yarının tatsız ve tuzsuz geçtiğini söyleyebilirim. Pozisyon sıkıntısı vardı, üretemedik. İkinci yarıya daha istikrarlı başladığımızı düşünüyorum. Rakibe de çok pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Bizim oyun karakterimiz o. Bakıldığı zaman ikinci yarı çok daha iştahlı, isteyen, arzulayan bir Giresunspor vardı. Oyuna giren oyuncularımızın çok güzel katkı verdiklerini de gördük. Oyuncularımı yürekten oynadıkları için tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Çünkü bizim alttan kopmamız adına çok önemli bir 3 puandı. Bu anlamda oyuncularımı tebrik ediyorum."

-Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise maçı kazanan rakiplerini tebrik ettiğini dile getirdi.

Kendileri açısından önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Altıparmak, şunları kaydetti:

"Ligde bulunduğumuz konum itibariyle önemli bir karşılaşmaydı. Giresunspor'un nasıl oynayacağını, neler yapabileceğini çok iyi biliyorduk. Maçta golü yiyene kadar istediğimiz herşeyi sahaya yansıttık. Maçın ilk yarısında maçı kazanacak pozisyonu da yakaladık. Yordanov'un pozisyonu direkten dönmese ve biz öne geçseydik, belki buradan galip gelirdik. Golü yedikten sonraki bölümde ve 10 kişi kaldıktan sonra rakibimiz skoru 2-0 yaptı. Ondan sonra pozisyonlara girdi ama bizim için lig devam ediyor. Bir maç oynadık, mücadele ettik ve herşeyi yaptık ama kaybettik. Bir an önce cuma günü oynayacağımız maça hazırlanacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altıparmak Giresunspor Denizlispor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title