Haberler

Kayseri Rainbow'da Galibiyet Sevinci

Hentbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor'u mağlup eden Kayseri Rainbow'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Hentbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor'u mağlup eden Kayseri Rainbow'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Sportif direktör Yücel Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final ilk maçında konuk ettikleri Trabzonspor'u 30-27 yendiklerini anımsattı.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Şimşek, şöyle devam etti:

"İlk kez katıldığımız kupada çeyrek finale kadar yükselerek önemli bir başarı elde etmiştik. Çeyrek finalde güçlü takımlardan Trabzonspor ile karşılaştık. Çeyrek finalin ilk maçında Trabzonspor'u mağlup ederek, avantaj elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon'a umutla gideceğiz, orada da aynı başarışı göstererek, yarı finale yükseleceğimizi düşünüyorum. Galibiyette emeği geçen tüm oyuncularımı kutluyorum."

Trabzonspor maçındaki desteklerinden dolayı taraftara teşekkür eden Şimşek, "Sağ olsunlar salonu doldurarak, takıma büyük destek verdiler. Rakip üzerinde baskı oluşturarak, galibiyette rol oynadılar. Biz de takım olarak galibiyet hediye ettiğimiz için sevinçliyiz. Taraftarımızdan takıma olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Trabzonspor Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title