Haberler

Kasımpaşa'da Binali Yıldırım Kutlaması

Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilmesi çocukluğunu geçirdiği Kasımpaşa'da coşkuyla kutlandı.

Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilmesi çocukluğunu geçirdiği Kasımpaşa'da coşkuyla kutlandı.

Beyoğlu ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde toplanan grup, "Kasımpaşa'nın Gururu Binali Yıldırım", "Başbakan Binali Yıldırım" sloganları attı. Mahalleye Binali Yıldırım'ın fotoğrafının olduğu "Kasımpaşa'nın 2'nci Gururu Oldun, Yolunda Başarılar Dileriz" pankartı asıldı.

Kasımpaşalılar, Yıldırım'ın genel başkanlığa seçilmesini davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.

Mahallelilerden Oya Renk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem Cumhurbaşkanının hemde Başbakanın Kasımpaşalı oluğundan dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Kasımpaşa gibi herkesin kırsal gördüğü yerden bir Cumhurbaşkanı ve Başbakan çıkarmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın da birer Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım olmasını istiyoruz." dedi.

Aslan Köroğlu ise yıllardır Yenişehir Mahallesi'nde oturduğunu ifade ederek, "Bize mutluluk veren bir olay bu. İkisi bu mahalleden çıktığı için çok mutluyum. Buradan çıkan insanların bu konumlara gelmesi bizi mutlu ediyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Kasımpaşa Yenişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title