Haberler

Kaf-kaf'dan Orduspor'a Farklı Tarife

PTT 1. Lig'in 22. haftasında Orduspor'u konuk eden Karşıyaka, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maç sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Lisansı yetişmediği için Karşıyaka'nın başında sahaya çıkamayan teknik direktör Ayhan Akman, takımına tribünden taktik verdi. Akman'ın yerine sahaya çıkan Antrenör Rıza Tuyuran, maç sonu yaptığı açıklamada, "Çok ağır ve çok kötü bir zemin vardı. Böyle bir zeminde her iki takım oyuncularını da kutlamak lazım. Sakatlık olmaması çok güzel. Güzel de bir maç oldu. İşin bundan sonrası çok önemli. Bizim için sezon sonu alacağımız sonuç önemli. Maç maç ilerliyoruz. Çok yeni bir ekiple başladık. 2-3 günlük bir hazırlıkla bu maça çıktık. Bundan sonra daha diri bir Karşıyaka göreceğiz. İyi olacağını umuyoruz" dedi.

"TRİBÜNDE ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM"

Bu maçı, seyirci cezası olduğu için çok az taraftara karşı oynadıklarını hatırlatan Tuyuran, "Karşıyaka'nın böyle bir ortama alışkın olmaması gerek. Çok planlı olmamız lazım. Tribünde çok dikkatli olmak lazım. Taraftarsız bu iş olmuyor. Taraftar olmadan öksüz gibi çıkılıyor maçlara. Bundan sonraki maçlarda da Passolig tartışmalarını bitirmek lazım" diye konuştu.

Yapılması planlanan Karşıyaka Stadı ile ilgili de konuşan Tuyuran, "Karşıyaka, stadını istiyor. Yazık günah bir an önce bu stat işini çözmek gerekiyor. Bu sahalarda 30-40 sene önce de futbol oynanıyordu. Bundan sonra bu statlar bu takımı taşımaz" ifadelerini kullandı.

ORDUSPOR CEPHESİ

Karşıyaka gibi önemli bir takımla oynadıklarını söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Maça başladığımızda oyundaki direncimizi hep yüksek tutmaya çalıştık. Penaltı anına kadar direncimiz yüksekti. Oyunun ilk 30 dakikası ile son 30 dakikası direncimiz yükseldi. O sürenin dışında kalan 30 dakikada skor aleyhimize işledi. Oyunun skor yönüyle değil de mücadele anlamında kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Önümüzde kısa bir zaman var. Bu zaman diliminde bunları başarmak zorundayız. Mücadele ettiğimiz lig önemli bir lig. Orduspor'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title