Haberler

    İsmail Kartal'dan Galatasaray İtirafı

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında puan kaybedeceğini önceden tahmin ettiğini söyledi.

    İsmail Kartal'dan camiaya mesaj! Fenerbahçe Teknik Direktörü Saracoğlu Stadı'nda hakemler sayesinde maçları kazandıkları iddialarına tepki gösterdi. Sarı-Lacivertli hoca, "Biz yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen yıkılmadık ayaktayız ve her zaman dik durmaya çalışıyoruz. Biraz objektif olmak gerekir. Her şeyin altında birşey aramanın anlamı yok. Bir de bu açıklamalar alışkanlık haline geldi. Her maç sonrası, 'Biz Fenerbahçe'den değil hakemlerden korkuyoruz' deniliyor. 59 puanla lideriz ve kupada da yolumuza devam ediyoruz. Bileğimizin hakkıyla maçları kazanıyoruz. Bursaspor'u da tebrik ettim. Onlar da çok iyi oynadı. Ancak başkaları sürekli birşey arıyor. Bu şekilde Türk futbolunu bir yere getirmemiz imkansız" diye konuştu.

    "Bu sonucu bekliyordum"


    Ligde 9 hafta sonra liderliği ele geçirdikleri için mutlu olduğunu dile getiren İsmail Kartal, "Ancak bu saatten sonra bu liderliği sürdürmeliyiz. Lider olunca her şey bitmiyor. Artık her şey bundan sonra başlıyor" dedi. G.Saray'ın yenilmesiyle ilgili konuşan Kartal, "Ben Trabzonspor'dan böyle bir şey bekliyordum. Benim için hiç de sürpriz olmadı" dedi.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    farjad:

    bir tahmini daha var. onu söylemiyor. şampiyonun cim bom alcağını biliyor. tahminleri gerçekten iyi.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    ELAZIĞ''LI:

    İsmail efendi sen kendi takımına bak. Bırak Galatasaray ile uğraşmayı. Hodri meydan yavrum. Şampiyon olabiliyorsan ol. Bak Aziz seni bir çırpıda silip süpürecek. Onun için işine bak yavrum. Böyle boş boş işlerle uğraşma. Sezon sonunu bile görmeden adam seni gönderecek bunu bil. Oldumu yavru kuş.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    fb li:

    iso sen neden konuşuyorsun es es maçında adamlar 40 dakika kaleni ablukaya aldılar sen kenarda müdahale etmeden seyrettin golü yedin oyuncu değiştirmeye gittin kimi aldın emenikeyi emenikeye verdiğin şansı diegoya verseydin şimdi bu hallerde olmazdın ayrıca fenrbahçede sen olduğun sürece rakibe gerek yok çünkü biz seninle mücadele etmekten rakibe zaman kalmıyor ha birde teknik adamsan işine kimse karışmayacak ne aziz ne emre ne volkan seni takan yok ben olsam daha fazla rzezil olmam

    2
    0
    yanıtYanıtla
    sütcü:

    Büyük dangalaksın veselam

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Ahmet ERDEM:

    İsmail kartaladan ancak Fb li camiaya malzemeci olur sadece malzemeleri ile uğraşacak. İsmailin neyine Koskoca Fbnin teknik direktörlüğü.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    abizer:

    nicin paremi goturdun giderken tirabzonlulara bunlara aliskinsiniz fenerli olarak

    0
    0
    yanıtYanıtla
    koyuna benzeyen köpek tori:

    gs. nin yaptığı şikeleri basın toplantısıyla anlatsana. . ey ismail kartal. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    nazım hikmet:

    bende fenerliyim. . anlatın bilal erdoğanın fb başkanı yapılması için bu sezon fener e atılan kazıkları. . anahtar kelimeler : bilal, m. ali aydınlar, saadettin saran. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title