Haberler

Gölbaşı-Konya Yolu Alt Geçit Projesi" İmzalandı

Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) arasında "Gölbaşı-Konya Yolu Alt Geçit Projesi" imzalandı.

Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) arasında "Gölbaşı- Konya Yolu Alt Geçit Projesi" imzalandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, törende yaptığı konuşmada, KGM ile yürüttükleri projelerle Gölbaşı'nın iki yakasının bir araya geleceğini belirtti.

Kavşaklardaki trafiğin ilçenin en büyük sıkıntısı olduğunu aktaran Duruay, "İki tane karşılıklı geçişimiz var ve bunlar da düzensiz geçişler. Kaymakamlığın oradaki kavşak ile Gölbaşı'nın girişindeki kavşak. İkisi de zamanın şartlarında karayolları tarafından yapılmış kavşaklar. Gölbaşı'nın büyümesiyle bu kavşaklarda da trafikte sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah Karayolları Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz projelerle Gölbaşı'nın bu sorununu ortadan kaldıracağız" dedi.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir de Gölbaşı-Konya kara yolundaki trafik akışının rahat sağlanabilmesi için 5 kavşakta çalışmalar yapıldığını, bu kavşaklarda günün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeniden bir güncelleme ve değerlendirme yapılmasının ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yıl sonuna kadar 2 veya 3 tanesini hizmete açmayı planladıklarını bildiren Karademir, "Kalan kavşakları da 2016'da bitirmeyi hedefliyoruz. Tabii ikinci projemiz olan Gölbaşı Geçişi Projesi'ne Gölbaşı Belediyesi de destek verdi. Bugün projenin protokolünü imzalayacağız. İnşallah burada beklenen proje gerçekleştikten sonra, zaman içerisinde projenin imalata dönüştürmesini planlıyoruz. Hem ülkemize hem de bölgemize hizmet edecek bir yapıyı kazandırmış oluruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından projenin protokolü imzalandı.

Kaynak: AA / Yerel

Karayolları Genel Müdürlüğü Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title