Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan, "Türkiye 2023 hedeflerine koşarken Trabzon da koşmalı. Bunun için siyaset farkı gözetmeksizin kime millet yetki vermişse o yükü taşıyacaktır" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan,  "Türkiye 2023 hedeflerine koşarken Trabzon da koşmalı. Bunun için siyaset farkı gözetmeksizin kime millet yetki vermişse o yükü taşıyacaktır" dedi.

AA Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Aykan, burada Trabzon'la ilgili çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Aykan, Trabzon'un 10 yıl içerisinde çok geliştiğini belirterek, "Trabzon'da 7 yıl il başkanlığı, 2 dönem belediye başkanlığı ve milletvekilliği yaptım. Trabzon insanına şükran borcum var. Trabzon siyasi tarihinde, 2 dönem muhalefette olup seçilen tek belediye başkanıyım. Bu bizim Trabzon'la muhabbetimizin bir parçasıdır. Sadece mensubu olduğumuz partiden değil, birçok partiden oy aldık" diye konuştu.

Trabzon'un her alanda kendini yenilediğini dile getiren Aykan, özellikle Karadeniz'in turizm potansiyelinin arttığını ifade etti.

Aykan, Karadeniz'e sahip çıkacak bir seferberliğe ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, "AK Parti olarak biz bunun peşindeyiz. Trabzon'un Türkiye'de ne anlama geldiğinin çok iyi biliyoruz. İlimiz Türkiye'nin kemik vilayetlerinden birisidir. Trabzonspor'umuzun da başarısı, bu kültürel altyapıya bağlıdır. Spordaki kirlenmenin de bir an önce ortadan kaldırılması lazım. Bu bir eylem planıdır. Bunun için siyaset farkı gözetmeksizin hep birlikte katkı sağlamalıyız" dedi.

Gençlere yönelik projeleri olduğuna da dikkati çeken Aykan, "Yaptığımız güzel işler var, yapacaklarımız da var. Türkiye 2023 hedeflerine koşarken Trabzon da koşmalı. Bunun için siyaset farkı gözetmeksizin kime millet yetki vermişse o yükü taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Aykan, Trabzon'un eğitim alanında biraz geride kaldığını anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de Trabzon'u bir çok ille kıyasladığımızda eğitimde biraz hamle yapması lazım. Bununla ilgili valimiz ve milli eğitim müdürümüzle sürekli görüşüyoruz. Fiziki altyapımız, teknolojik yeniliklerimiz iyi ama eğitim seviyemiz biraz daha gözden geçirilmeli. Trabzon'un turizm hareketliliğini gerekçe göstererek, kentte bir de aşçılık okulu açmak istiyoruz. İnanın binlerce evladımız bu sayede iş bulur ve kendini geliştirir. Trabzon her türlü hizmete layıktır."

AA Trabzon Bölge Müdürü Murat Paksoy da Aykan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başarı diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Asım Aykan Karadeniz Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title