Haberler

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, iç sahada puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, iç sahada puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

Topçu, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve geçen hafta Kasımpaşa maçında alınan sonuçların, yakaladıkları ritmi sürdürebilme anlamında kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Aldıkları puanların ilerleyen haftalar için daha umutlu olmalarını sağladığına işaret eden Topçu, "Önümüzde çok önemli gördüğümüz Bursaspor maçı var. Güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Özellikle iç sahada puan kaybetmek istemiyoruz. Rakibimiz önemli oyunculara sahip güçlü bir camia. Her şeye rağmen sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Muhammet Demir antrenmana katılmadı

Topçu, İstanbul'da transfer görüşmesi yaptığı iddia edilen Muhammet Demir ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

Resmi bir netice olmadan, "Muhammet bizimle veya gitti" şeklinde bir şey söyleyemeyeceği ifade eden Topçu, şunları kaydetti:

"Muhammet Demir halen bizim oyuncumuz, bugün burada yok ama Bursaspor maçında aramızda olma ihtimali var. Olursa Bursaspor maçında oynatırız ama isteyenler çok. Görüşülüyor mu evet görüşülüyor. Sonuç itibarıyla resmi bir netice yok. 'Muhammet gider mi, giderse ne olur' şeklinde hesaplarımızı yaptık. Giderse o mevkiye oyuncu katmaya çalışacağız. Kalırsa da Muhammet bizim değerli bir oyuncumuz. Süreci biz de takip ediyoruz."

Topçu, Muhammet Demir'in Gaziantep'te olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine ise "Hayır değil. Nerede olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Topçu, olası ayrılıklara karşı hücum bölgesine bir oyuncu düşündüklerini dile getirdi.

Bu konuda araştırmalarının devam ettiğini anlatan Topçu, "İlgilendiğimiz futbolcular var. Hakan Çinemre milli takımda oynamış, gelecek vaat eden bir oyuncu. Bizim aç ve dinamik oyunculara ihtiyacımız var. Bu anlamda Çinemre bir süredir takip ettiğimiz ve istediğimiz bir oyuncuydu" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor ile anlaştığı iddia edilen Fransa 1. Lig ekiplerinden Rennes kulübü oyuncusu Habib Habibou'nun sorulması üzerine Topçu, söz konusu golcünün ilgilendikleri oyunculardan birisi olduğunu ancak imzalar atılmadan kesin bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.

İdmandan notlar

Teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İlk 15 dakikası basına açık yapılan idmanın, taktik çalışmalarıyla devam ettiği belirtildi.

Bu arada sakatlığı süren defans oyuncusu Vranjes'in iyileştiği ve teknik heyetin görev vermesi halinde Bursaspor maçında forma giyebileceği kaydedildi. Sakatlıkları süren Arokoyo ve Mustafa Durak'ın bu hafta oynayamayacakları kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Muhammet Demir Gaziantepspor Mutlu Topçu Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title