Haberler

Galatasaray'da Şampiyonluk Sevinci

Galatasaray’ın yeni Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluğun ardından yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "En kötü şartlarda bile camia kenetlendi" dedi.

Galatasaray'ın yeni Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluğun ardından yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "En kötü şartlarda bile camia kenetlendi" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı Duygun Yarsuvat, yeni başkan Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yöneticiler akşam yemeğinde bir araya geldi. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesiyle sarı-kırmızılı ekipte şampiyonluk sevinci yaşandı. Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, "Anamızın ak sütü gibi helal olsun bu şampiyonluk. 6 ayda aldık yönetimi ve Galatasaray'ı şampiyon yaptık. Hamza Hamzaoğlu Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık, en kötü şartlarda bile camia kenetlendi. Tüm camiaya teşekkür ediyorum, bizi izlediniz, motive ettiniz. Gerçekleri tarih yazar" dedi.

YARSUVAT: "ŞEN OLA CİMBOM..."

Eski başkan Duygun Yarsuvat ise, hislerinin sorulması üzerine, "Hissiyat kalmadı oğlum" cevabını verdi. Mutluluğunu dile getiren Yarsuvat, "Formalarınızı giyiniz, bayraklarınızı çıkartınız, sokaklara çıkınız. Şen ola Cimbom... Pilotu aşağıya atlamış bir yolcu uçağının direksiyonuna geçtik. Kimsenin yapamadığı bir işin yapılacağını ispat ettik" diye konuştu.

HAMZAOĞLU: "HER ACIDAN SONRA BİR MUTLULUK YAŞANIYOR"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da şampiyonluk sonrası gözyaşlarına engel olamazken, "Tarifi olmayan bir mutluluk yaşıyoruz. Biz Avrupa'da başarı için kurulmuş bir kulübüz. Bu başarının devamı için çalışacağız. Şampiyonluk ve 4. yıldız hepimiz için hayırlı olsun. Galatasaray'dan teklif aldığım gün babamı kaybettim ama her başarının bir bedeli oluyor. Her acıdan sonra bir mutluluk yaşanıyor. İnanıyorum ki babam da bizi bu mutlu günümüzde görüyordur. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş ve Tarık Çamdal, Fenerbahçe'nin Başakşehir'le oynadığı maçı Olcan Adın'ın evinde izledi. Sarı-lacivertlilerin puan kaybetmesinin ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular birlikte tezahürat yaptı. Kaptan Selçuk, "Bu anlatılmaz bir duygu yaşanması lazım. Sonuna kadar kutlayalım" dedi.

Burak Yılmaz, "Sezon başında hep beraber söz verdik, kimileri alay etti. 4. yıldız Galatasaray'a armağan olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Olcan Adın, "Hep beraber toplanıp maçları izlerdik. Bizle dalga geçtiler, dediler ki 'kek kalıbının içine girdiler'. Şu anda sonuç ortada, şampiyon biziz" ifadelerini kullandı. Yekta ise "Yönetim kek kalıplarını hatıra olarak yapsın, şampiyonluk kutlamasında kek kalıpları olsun" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Duygun Yarsuvat Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title