Haberler

Edirne'de Beşiktaş Taraftarı Üniversiteliler, Polise "Üçlü" Çektirdi

Edirne’de, Beşiktaş taraftarı olan üniversite öğrencileri, siyah-beyazlı takımın İngiliz ekibi Liverpool karşısında aldığı galibiyetinin ardından sevinçlerini polis ekipleriyle birlikte ‘üçlü’ olarak tabir edilen tezahüratı yaparak kutladı.

Edirne'de, Beşiktaş taraftarı olan üniversite öğrencileri, siyah-beyazlı takımın İngiliz ekibi Liverpool karşısında aldığı galibiyetinin ardından sevinçlerini polis ekipleriyle birlikte 'üçlü' olarak tabir edilen tezahüratı yaparak kutladı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Beşiktaş taraftarları Edirne'de de büyük sevinç yaşadı. Maçın ardından kentin sokaklarında çeşitli kutlamalar yapan bir grup Beşiktaş taraftarına, polis ekipleri de eşlik etti. Siyah-beyazlı taraftarların 'üçlü' olarak tabir edilen tezahüratına polis ekipleri, ekip otosunda bulunan hoparlörden karşılık verince ortaya güzel ve eğlenceli görüntüler çıktı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Liverpool Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title