Haberler

Denizlispor'un Hedefi Manisaspor'un Üzerine Çıkmak

Son 7 haftaya girilirken PTT 1'inci Ligi'nde sondan 2'nci sırada yer alan Denizlispor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, puan cetvelinde Manisaspor'un üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Son 7 haftaya girilirken PTT 1'inci Ligi'nde sondan 2'nci sırada yer alan Denizlispor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, puan cetvelinde Manisaspor'un üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Orduspor'un umutlarını haftalar önce tükettiği kurtuluş yarışında Bucaspor'un 3, Manisaspor'un 5 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Memet Ekizler, Manisaspor ile aradaki puan farkını kapatabileceklerini anatırken şöyle dedi:

"Puan handikapımız var ama fikstür avantajı bizden yana. Evimizde oynayacağımız Orduspor ve Manisaspor maçlarını kazanırsak, her şey değişir. Bu hafta Elazığspor deplasmanından puanla döner, Karşıyaka'yı da içeride yenersek avantaj bize geçer. Bana göre düğümü bitime 2 hafta kala sahamızda Manisaspor ile oynayacağımız maç çözer."

Mehmet Ekizler, Antalyaspor karşısında şans verilmeyen Bulgar futbolculardan Genkov'un sakat, Yordanov'un formsuz olduğunu dile getirdi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ekizler Denizlispor Manisaspor Orduspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title