Haberler

    Denizlispor, Elazığ'a Gitti

    PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, hafta sonu Elazığspor ile yapacakları maçın zorlu geçeceğini belirterek, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

    Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, taktik çalışması yaptı.

    Futbolcular, antrenmanın ardından Elazığ'a hareket etti. Denizlispor Basın Sözcüsü Hasan Mehmet Ekizler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Denizli'deki çalışmalarını tamamladığını, futbolcuların moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu söyledi.

    Elazığspor karşısında galip gelmek için futbolcuların elinden geleni yapacağını söyleyen Ekizler, "Elazığspor maçı çok zorlu geçecek. Artıl ligde kolay maç yok. Her takım birbirini yenebilir. Bizim ateş hattından uzaklaşmamız için kalan puanlara ihtiyacımız var. Elazığspor'u teknik ekibimizin iyi analiz ettiğini düşünüyorum. Rakibimizin zaaflarını iyi değerlendirip gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

    Öte yandan sakatlığı geçen Genkov, Musta Keçeli ile kart cezalısı Emre Can ve Antalyaspor maç kadrosuna alınmayan Bulgar futbolcu Yordanov, Elazığ kafilesinde yer aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Ekizler Haluk Ulusoy Denizlispor Elazığspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title