Haberler

Çalımbay: "Galibiyeti Kaçırdık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Kasımpaşa, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Takımımı tebrik ediyorum. Maçın sonuna kadar kimse oyundan kopmadı ve herkes mükemmel mücadele etti. Bu sonuç, oyunumuzun karşılığı değildi. Rahat kazanmamız gerekiyordu. İnanılmaz pozisyonlar yakaladık ve iyi mücadele ettik. Maalesef fırsatları değerlendiremedik. Galatasaray ile oynuyoruz ve Mustafa Denizli hocanın ilk maçıydı. Her şey değişik olabilirdi ve öyle de oldu. Sezon başından beri pozitif futbol oynuyoruz. Bizim sıkıntımız hakem arkadaşlarımızdan. Ryan Donk'un vurduğu topun gol olduğuna inanıyorum. Sezon başından beri bariz hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Bu sezon birçok puan kaybımız oldu. Eğer hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları olmasaydı, konumumuz çok farklı olacaktı. Hakem arkadaşlarımızdan ricam, biraz daha dikkatli olmaları. Takım olarak biz çok mağdur olduk. Bilerek yapıldığını söylemiyorum. Sadece hata. Bu hatalar ilk yarıda kaldırılır ama ama ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanacak" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam ayrıca, Galatasaray'ın ilk golü öncesi saha içinde önemli bir sakatlık durumunun olduğunu belirterek, "Sağlık daha önemliydi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title