Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

BURSA  (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Spora destek vermeye devam ediyoruz. Bursa spor'un başarısı, Bursa'nın gururu. Bu yüzden Bursa spor'u önemsiyoruz. Kentte ise tabandan sporcu yetiştirelim istiyoruz" dedi.

Altepe, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi (TÜFAD) tarafından bir otelde düzenlenen ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bilgi ve deneyimlerini Bursalı antrenörlerle paylaştığı seminere katıldı.

Bursa'nın marka değerinin her alanda olduğu gibi spor alanında konuşulması gerektiğini belirten Altepe, "Türk sporuna hizmet vermekten onur duyuyoruz. Spor kenti Bursa'yı hedefliyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor'a ve amatör spor kulüplerine destek veriyor ve yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz" diye konuştu.

Bursa'nın, son yıllarda yapılan tesisleşme hamlesi ve spora desteklerle sporcu sayısında İstanbul'la eşdeğer duruma geldiğine dikkati çeken, Başkan Altepe şöyle konuştu:

"Spora destek vermeye devam ediyoruz. Bursaspor'un başarısı, Bursa'nın gururu. Bu yüzden Bursaspor'u önemsiyoruz. Kentte ise tabandan sporcu yetiştirelim istiyoruz. Tüm kurumlarla ortak çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesindeki lisanslı sporcu sayımız 21 bine ulaştı, 60 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Başkanlığım döneminde Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan tesis sayısı ise 215'i buldu, 3 yıl içinde 300'ü aşacağımıza inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora yatırıma devam edeceğiz. Sporda dünyanın en iyi ülkelerinden biri olalım istiyoruz. Bu noktada ise herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu iş söylemle değil eylemle olur. Bursa, sporda da lokomotif olmaya hazır."

Terim ise basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı, antrenörlerin sorularını cevapladı.

Toplantının sonunda TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ ve Onursal Başkan Hasan Bora, Bursa'da spora katkılarından dolayı Başkanı Altepe'ye plaket takdim etti. Altepe de Terim'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Fatih Terim Bursaspor Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title