Haberler

Bucaspor'un Defansı 45 Gol Yedi

Ptt 1'inci Lig'de düşmeme mücadelesi veren Bucaspor'un defansı bu sezon yapboz tahtasına döndü.

Ptt 1'inci Lig'de düşmeme mücadelesi veren Bucaspor'un defansı bu sezon yapboz tahtasına döndü. Sonuncu Orduspor'un ardından ligde 45 golle en çok gol yiyen takım olan sarı lacivertlilerde savunmada 11 farklı futbolcu görev aldı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar ve Mustafa Bahadır dönemlerinde sağ bekte Yasin, Hüseyin ve Zekeriya, sol bekte Erkan, Batuhan ve Abdullah, stoperde ise Henrique, Gökhan, Emrecan, Tahacan ve Nsaliwa oynadı. İki teknik adam da bir türlü ideal defansı oluşturamazken, Bucaspor 25 maçın sadece 4'ünde gol yemedi.

Elazığspor (3-0), Şanlıurfaspor (0-0), Samsunspor (0-0) ve Adanaspor (1-0) maçlarında rakiplere geçit vermeyen Fırtına, kendi sahasındami müsabakalarda 19, deplasmanlarda ise 26 gol yedi. Öte yandan gelecek hafta Elazığspor deplasmanına gidecek Bucaspor'da Teknik direktör Mustafa Bahadır, futbolcularının moral olarak toparlandığını söyledi. Verilen cezalar nedeniyle bazı futbolcuların psikolojik olarak sıkıntı çektiğini ifade eden genç teknik adam, "Tüm haftayı oyuncularımla geçirdim. Üzerimizdeki olumsuz havayı dağıttık" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bahadır Orduspor Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title