Haberler

Bucaspor'da Şimdi de Gurbetçi Krizi

Bucaspor'da alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran Ferhat, Emre, Mert, Burakcan ve Hüseyin'in paralarını yatırıp takımda tutan yönetim, bu kez de gurbetçi kriziyle karşı karşıya kaldı.

Federasyona isimlerden Deniz Pero ve Bilal Akgüvercin'le de uzlaşmak isteyen yönetim, Almanya'ye giden 2 oyuncuyu dönmeye ikna edemiyor. Başkan Çetin Kayışlı, 2 futbolcuya defalarca çağrı yaptıklarını belirterek, "Pazartesi günü Deniz ve Bilal'i idmanda göremezsek noter kanalı ile gereken işlemleri yaptıracağız" dedi.

Futbolcuların ailelerin baskısı yüzünden Türkiye'de oynamak istemedikleri öğrenilirken, yönetimin çağrısına rağmen henüz çalışmalara katılmayan iki oyuncuya ağır para cezaları verileceği açıklandı.

Bu arada Bucaspor'da Deniz krizinin patlak vermesiyle takımda golcü olarak sadece genç Anıl kaldı. İskender Alın, Çağrı Tekin ve Yasin Avcı'nın takımdan ayrılması, genç forvet Burak Aydın'ın ise sakatlıktan dolayı sahalardan en az 3 ay uzak kalacak olması teknik direktör Levent Eriş'i sıkıntıya soktu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Mert Bucaspor Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title