Haberler

Bucaspor'da Levent Eriş'ten Şartlı Evet

Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de son 7 maçta görev yaptığı Bucaspor'un küme düşmesine engel olamayan teknik direktör Levent Eriş, yeni sezon öncesi yönetime şartlı "Evet" dedi.

Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de son 7 maçta görev yaptığı Bucaspor'un küme düşmesine engel olamayan teknik direktör Levent Eriş, yeni sezon öncesi yönetime şartlı "Evet" dedi. Başkan Çetin Kayışlı ile dün akşam bir görüşme yaptığını söyleyen Eriş, "Alacakları yüzünden 10'dan fazla futbolcumuz serbest kalmak için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Eğer yönetim bu oyuncuların çoğunu takımda tutmayı başarırsa yeni sezonda Bucaspor'u çalıştıracağım" dedi.

Yönetimin pazartesi gününe kadar sorunu çözmeye çalışacağını ifade eden Levent Eriş, "TFF'ye giden oyunculardan 2 ya da 3 fire olabilir. Eski yabancı futbolculara olan borç yüzünden FIFA kararıyla zaten 2 yıl transferden men edildik. Mevcut kadronun bütünlüğü korunamazsa benim de çalışmamın bir anlamı yok. Takımın büyük bir bölümü Buca'da kalsın ben de pazartesi günü yapılacak yeni sezon hazırlıklarında takımın başında olayım" açıklamasını yaptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title