Haberler

Bucaspor'da Bayram Var

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'un son haftasında deplasmanda Kocaeli Birlikspor'la 2-2 berabere kalıp, Kartalspor'un deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'yla 1-1 berabere kalmasıyla kümede kalan Bucaspor'da büyük mutluluk yaşanıyor.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'un son haftasında deplasmanda Kocaeli Birlikspor'la 2-2 berabere kalıp, Kartalspor'un deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'yla 1-1 berabere kalmasıyla kümede kalan Bucaspor'da büyük mutluluk yaşanıyor. Başkan Çetin Kayışlı, futbolcularının şampiyonluğu kovalayan rakibe karşı yürekten mücadele ettiğini belirterek, "Sezonun çoğunu düşme potasında geçirdik. Ancak tüm camiamız ligde kalacağımıza inandı. Takımımız geçen sezon PTT 1'inci Lig'den düşen kulübümüze bir acı daha yaşatmadı. Artık geleceğe umutlu bakıyoruz" diye konuştu.

Gelecek sezon zirveye oynamak istediklerini de ifade eden Kayışlı, göreve devam edip etmeyeceği konusunda ise açıklama yapmadı. Basın Sözcüsü Sait Demir de çok stresli geçen maçın ardından, kümede kalmanın coşkusunu yşaşadıklarını söyledi.

Demir, "Gönül isterdi ki Bucaspor'u bu sezon şampiyonluğa taşıyalım. Ancak ligde kalarak önümüzü açtık. Teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Sahadaki herkes formanın hakkını vererek oynadı. Bizleri Kocaeli'de destekleyen taraftarımızı İzmir'e mutlu gönderdik" dedi.

KAYA: "FİNALLERDE GÖRMEDİM"

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, futbol yaşamındaki en stresli maçı geride bıraktığını söyledi. Mücadelenin 2-2 tamamlanmasıyla Tarsus İdmanyurdu- Kartalspor maçının bitişini beklediklerini anlatan Kaya, "Kartalspor-Tarsus maçı 1-1 devam ediyordu. O maç bizim karşılaşmamızdan 4 dakika sonra bitti. O 4 dakika geçmek bilmedi. Eğer Kartalspor 1 gol atsa düşen taraf biz olacaktık. Hayatımda böyle bir stres yaşamadım. Futbolculuk dönemimde Galatasaray'da Arsenal'le UEFA Kupası finali oynadım. Finaldeki seri penaltıları gördüm. Real Madid'le Süper Kupa finalinde uzatma heyecanını tattım. Ancak dünkü kadar tansiyonu yüksek bir an görmedim. Adeta ölüp ölüp dirildim. Kümede kalmak bizim için şampiyonluk kadar değerli oldu" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus İdmanyurdu Kartalspor Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title