Haberler

Bucaspor'da Başkanla Belediye Arasında Loca Krizi

Bucaspor'da 4 Ağustos'da yapılan kongre öncesi Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ile Buca Belediyesi arasında başlayan gerginlik, loca kriziyle üst noktaya çıktı.

Buca spor'da 4 Ağustos'da yapılan kongre öncesi Buca spor Başkanı Çetin Kayışlı ile Buca Belediyesi arasında başlayan gerginlik, loca kriziyle üst noktaya çıktı.

Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ile teknik direktör Levent Eriş'in dün akşam Buca Arena'da oynanan Karşıyaka-Şanlıurfa spor maçını izlemeye gittikleri stada önce alınmak istenmediği, daha sonra da oturdukları locadan çıkarıldıkları öne sürüldü.

Bu sezon Buca Belediyesi'nin kontrolüne giren statta yaşananlara ateş püsküren Başkan Kayışlı, "Belediye görevlileri önce beni stada sokmak istemedi. Buna rağmen içeri girip locaya oturdum. Bu kez locadan çıkardılar. Daha sonra diğer locada maçı izleyen Teknik Direktörümüz Levent Eriş, aynı muameleye hedef oldu. Böyle düşmanlık görmedim" dedi.

Personele talimatı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın kuzeni olan Belediye Spor Koordinatörü Esat Tanık'ın verdiğini iddia eden Başkan Kayışlı, "Buca'yı spor alanlarında temsil eden bir kulübün başkanını, teknik direktörünü stattan kovuyorlar. Gidip kendimize başka tesis mi arayalım. Çok ayıp" ifadesini kullandı.

Locadan çıkarıldıktan sonra stadı terkeden Levent Eriş ise gördüğü muamele karşısında şok geçirdiğini söyledi. Türkiye'nin tüm statlarında büyük bir saygıyla karşılandığını ifade eden Levent Eriş, sözlerine şöyle devam etti:

"Maçı bize tahsis edilen locada seyretmeye başladık. 30 dakika sonra diğer localar açık olmasına rağmen görevli kişiler, aldıkları talimatla bizi locadan çıkardılar. Bu kulübün teknik direktörü sıfatıyla kendi stadımda en iyi şekilde ağırlanmak benim hakkım. Türk futboluna 17 yıldır hizmet eden biri olarak bu kavgaya son verilmesini istiyorum." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Şanlıurfaspor Karşıyaka Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title