Haberler

Bucaspor Başkanı Kayışlı Endişeli

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma umudunu cumartesi günü deplasmanda şampiyon adayı Kocaeli Birlikspor'la oynayacağı maça bağlayan Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı endişeli.24 Aralık 2014'te başkanlık koltuğuna oturan Kayışlı geçen sezon PTT 1'inci Lig'de küme düşme acısı yaşarken, bu kez 2'nci Lig'de aynı tehlike ile karşı karşıya kaldı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma umudunu cumartesi günü deplasmanda şampiyon adayı Kocaeli Birlikspor'la oynayacağı maça bağlayan Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı endişeli.

24 Aralık 2014'te başkanlık koltuğuna oturan Kayışlı geçen sezon PTT 1'inci Lig'de küme düşme acısı yaşarken, bu kez 2'nci Lig'de aynı tehlike ile karşı karşıya kaldı. Bucaspor'un kendi başkanlığında iki sezonda iki lig birden düşmesinin büyük yıkım olacağını belirten Çetin Kayışlı, "Futbolcuların sahada yüreklerini ortaya koyarak mücadele edeceğine inanıyorum. Ben ve yönetici arkadaşlarımız da elimizden gelen her desteği  veriyoruz. Kurtulacağımıza inanıyorum. Aynı üzüntüyü iki sezon art arda yaşamayacağım" diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Kocaeli Birlikspor'u yenerek önümüzdeki sezonda yola 2'nci Lig'de devam edeceklerine inandığını söyledi. Bucaspor'un Türkiye'nin en köklü camialarından biri olduğunu belirten Piriştina, "Bu takım her zaman Buca halkının gururu olmuştur. Bucaspor'un bu zorlu sezonu en iyi şekilde bitirip, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağına inancım tam. Buca Belediyesi olarak kulübümüzün her zaman yanında olacağız" ifadesini kullandı.

Öte yandan sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan orta saha Mehmet, golcüler Hasan ve Burak'ın tedavileri sürüyor. Cezası biten İbrahim ve Burakcan ise Kocaeli deplasmanında takımdaki yerlerini alabilecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Piriştina Çetin Kayışlı Bucaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Yaylacıklı İbo:

Piriştina bugüne kadar Bucasporumuzun yaanında olmadı. Bugünden sonramı olacak. Bırakın Allah Aşkına.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title