Haberler

Bucaspor'a Eriş'ten 2 Gün Süre

Bucaspor'da yönetim ile Buca Belediyesi arasında yaşanan kongre belirsizliği teknik direktör Levent Eriş'in sabrını taşırdı.

Bucaspor'da yönetim ile Buca Belediyesi arasında yaşanan kongre belirsizliği teknik direktör Levent Eriş'in sabrını taşırdı.

Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın Başkan Çetin Kayışlı'dan olağanüstü kongreye gitmesini istemesi üzerine kararsız kalan yönetime 2 gün süre veren Levent Eriş, çözüm bulunamaması durumunda kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. Geçen sezon son 7 maçta Bucaspor'da göreve başlayan ancak takımı kümede tutamayan tecrübeli çalıştırıcı, 2. Lig'de çalışmaya gönüllü olmamasına rağmen Çetin Kayışlı'ya söz verdiğini söyledi.

Ancak yönetimin görevini sürdürüp sürdürmeyeceğinin netleşmemesi üzerine geleceğini düşüneceğini belirten Levent Eriş, şöyle dedi:

"Şu an PTT 1'inci Ligi'nde 2 kulüpten teklif aldım. Ancak Bucaspor'a verdiğim söz sebebiyle hiçbirini kabul etmedim. Fakat hafta sonuna kadar yönetimin akibeti belirlenmezse ben de yoluma bakacağım. Şu ana kadar hiç profesyonelce düşünmeyerek, Bucaspor'a verdiğim sözümü tutmaya gayret ettim. Ancak artık profesyonel düşüneceğim."

Başkan Kayışlı'nın hafta sonuna kadar Piriştina ile bir kez daha görüşeceği ve kongre kararını belirleyeceği ifade edildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Piriştina Çetin Kayışlı Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title