Haberler

    Bruno Alves'in Babası Porto'ya Açık Kapı Bıraktı

    Bruno Alves'in babası Washington Alves, oğlunun Fenerbahçe'deki geleceğine ışık tutacak açıklamalar yaptı.

    Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan ve ülkesinden bazı takımların kendisini istediği yönünde iddialar ortaya atılan Bruno Alves için babası noktayı koydu. Deneyimli futbolcunun babası Washington Alves, Portekiz basınından Zerozero'ya yaptığı açıklamada oğlunun durumuna açıklık getirdi, Porto'ya gitmesi için açık kapı bıraktı.

    33 yaşındaki futbolcunun Türkiye'de mutlu olduğunu dile getiren Washington Alves, buna karşın oyuncunun koşullara bağlı olarak ayrılabileceği sinyalini de verdi: "Bruno'nun transfer olup olmayacağına dair bazı varsayımlar dolaşıyor. Bir yıl daha kontratı var. Bu, yapılacak teklifin ne olduğuna bağlı. Bana kalırsa Türkiye'de aldığı paraları veren bir kulübün çıkması kolay değil. Portekiz'den ise şu ana kadar bildiğim bir teklif yok".

    Bruno Alves'in eski takımı Porto'ya ise sıcak olduğunu dile getiren Washington, "Porto Avrupa'daki en büyük ekiplerden bir tanesi. Bruno'nun saygı duyduğu ve Bruno'ya saygı duyulan bir kulüp. Onun değerini bilen bir kulüp. Bruno'nun önem vermediği bir kulüp olamaz" diye konuştu.

    Ze Roberto örneği


    Oğlu için yaşın bir engel oluşturacağı görüşlerine ise karşı çıkan baba Alves, "Brezilya'da Ze Roberto'ya bakın. 40 yaşına kadar oynuyor. İtalya'da da ileri yaşlarına kadar oynayan bir çok önemli isim var ve çok iyi işler çıkarıyorlar. Bazen akıl ve tecrübe işleri çözmek için oldukça işe yarar" yorumunu yaptı. Washington Alves ayrıca Sporting Lizbon ve Benfica gibi ekiplerin de oğlu için iyi seçenekler olduğunu, kendisinin bir profesyonel olduğunu hatırlattı.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bruno Alves Fenerbahçe Washington Porto Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title